2012 LYS’de Manavgat birincisi Uğur’dan

Uğur Dershanesi, SBS'deki başarılarının ardından LYS YMF’de de başarısını gösterdi. Manavgat birincisi Uğur'lu öğrenci oldu

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde bulunan Uğur Dershanesi başarılarıyla göz kamaştırıyor. Uğur Dershanes öğrencilerinden İçten Bozkurt, SBS’de üst üste 3 yıl 500 tam puan alarak Türkiye birincisi, SBS-8 de 2 öğrenci 500 tam puan alarak Türkiye 1’ncisi olmasının ardından bir birincilikte LYS’de ilçe birinci olarak başarıların tesadufi olmadığını gösterdi. LYS sonuçlarına göre Manavgat Uğur Dershanesi öğrencilerinden F. Tennur Genç Sayısal MF puan türlerinde(YMF-3 Türkiye 1080’ncisi ) Manavgat 1’ncisi oldu. Ebru Demirel Sayısal MF Puan türlerinde Manavgat 2’ncisioldu. F. Tennur Genç ve Ebru Demirel tercihlerini tıp ve genetikten yana kullanacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Uğur Derhanesi’nden yapılan yazılı açıklamada, “Uğur Dershaneleri Türkiye genelinde 45 yıldır; Manavgat ‘ta 2002 ‘den bu yana başarı geleneğini devam ettirerek, 2011-2012 eğitim-öğretim yılında da 3 yılın Türkiye Birincisi İçten Bozkurt, 2012 SBS-8. Sınıf Türkiye birincisi Fatma Aydın ve LYS’de Manavgat Sayısalda F. Tennur Genç ilçe birinciliği, ve Ebru Demirel ilçe ikinciliği elde ederek Manavgat’ın gururu olmuşlardır.

Bahçeşehir Koleji ve Manavgat Uğur Dershanesi kurucusu Turgut AYDIN bu gururu yaşatan öğrencileri, ailelerini, öğretmenlerini kutlayarak başarılarının sürdürüleceğini söyledi. Tercih döneminde bütün öğrencilerin okul ve dershane olarak hizmetinde olacaklarını, LYS’de 23Temmuz-3Ağustos, SBS’de 1-8 Ağustos tarihleri arasında tercih döneminde tüm öğrenciler Uğur Dershanelerinin TERCİH TV sayfasından da online olarak tercih danışmanlığından faydalanabileceklerdir” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: