2012 Vahittin Bozgeyik Şiir Ödülleri sahiplerini buldu

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Vahittin Bozgeyik Şiir Ödülleri" yarışması sonuçlandı.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Vahittin Bozgeyik Şiir Ödülleri" yarışması sonuçlandı.

Gaziantep Kültür Sanat Edebiyat Derneği konferans salonunda gerçekleştirilen ödül törenine, şairin gazeteci, yazar dostlarının yanı sıra ailesi ve yakınları katıldı.

Törende, şiirlerin okunmasının ardından şairin dostları anılarını anlattı. Yarışmada "Dem" adlı şiiriyle Haluk Işık birinci, "Mor Haziran Ölüsü" şiiriyle Nevin Koçoğlu ikinci ve "Birazdan" şiiriyle Mazlum Cihangir üçüncü oldu.

Her yıl Gaziantepli bir şaire verilen "Jüri Özel Ödülü"ne ise Oğuz Tümbaş layık görüldü.

Reklam
Reklam

Yarışmada Murat Güreş, Fazlı Humar ve Özgür Küpeli de mansiyon ödülü aldı.

Yarışmada birinciye 400, ikinciye 300 ve üçüncüye 200 TL ile plaket ve Bozgeyik'in "Bütün Şiirleri" adlı kitabı hediye edildi.

Mansiyon kazanan şairlere de Vahittin Bozgeyik ve jüri üyelerinin kitaplarından oluşan birer kitap setiyle katılım ve teşekkür belgesi verildi.

Törene katılamayanların ödülleri ise adreslerine gönderildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: