"2012 Yılı Avrupa Birliği Kültürel Miras Ödülü/Europa Nostra Ödülleri"

Trakya Üniversitesi (TÜ) öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Yaraş, "2012 yılı Avrupa Birliği Kültürel Miras Ödülü/Europa Nostra Ödülleri" kapsamında

Trakya Üniversitesi (TÜ) öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Yaraş, "2012 yılı Avrupa Birliği Kültürel Miras Ödülü/Europa Nostra Ödülleri" kapsamında ödüle layık görüldü.

TÜ'den yapılan açıklamaya göre, Avrupa Birliği Kültürel Miras Ödülü/Europa Nostra Ödülleri, "koruma", "araştırma", "kişi ve kurumlarda olağanüstü hizmet" ile "eğitim ve bilinç geliştirme" olmak üzere dört kategoride belirleniyor.

Bu yılki ödül programı kapsamında ödül almaya hak kazanan 28 proje, 31 ülkeden gönderilen toplam 226 çalışma arasından seçildi.

Reklam
Reklam

Program kapsamında, "2012 yılı Avrupa Birliği Kültürel Miras Ödülü/Europa Nostra Ödülleri"ne, Türkiye'den TÜ öğretim üyesi ve Milet İlyas Bey Külliyesi Projesi ile Allianoi Girişimi ve Allianoi kazı heyeti Başkanı Dr. Ahmet Yaraş, ödüle layık görüldü.

Muhabir: Cihan Demirci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: