2012 Yılı Nisan Ayı Vergi Tahsilatının Tahakkuka Oranlarını Açıklandı

Erzurum'da nisan ayında vergi tahsilatının tahakkuka oranı yüzde 40.65 olarak gerçekleşti. İl vergide tahsilatın tahakkuka...

Erzurum'da nisan ayında vergi tahsilatının tahakkuka oranı yüzde 40.65 olarak gerçekleşti. İl vergide tahsilatın tahakkuka oranı bakımından Türkiye iller sıralamasında 55'inci sırada yer aldı.

Erzurum'da nisan ayında vergi tahsilat oranı yüzde 40.65 oranında gerçekleşti. İl vergide tahsilatın tahakkuka oranı bakımından Türkiye iller sıralamasında 55'inci sırada yer aldı.

Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü 2012 yılı Nisan ayı Vergi tahsilatının tahakkuka oranlarını açıkladı. Buna göre, Erzurum'da 4 ayda 379.8 milyon TL olarak tahakkuk eden verginin 154.4 milyon TL'lik bölümü tahsil edildi. Vergide tahsilatın tahakkuka oranı yüzde 40.65 olarak kaydedildi.

Reklam
Reklam

ERZURUM GERİDE

Erzurum vergide tahsilatın tahakkuka oranı bakımından Türkiye, KUDAKA, Kuzeydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu Bölgesi ortalamalarının altında kaldı. Nisan ayı ölçeğinde vergi tahsilatının tahakkuka oranı Erzurum'da yüzde 40.6 olurken bu oran Türkiye'de yüzde 59.6, Doğu Anadolu Bölgesinde yüzde 42.2, Kuzeydoğu Anadolu Bölgesinde yüzde 42.1, KUDAKA'da ise yüzde 44.8 olarak hesaplandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: