2013 Akdeniz Oyunları'na Doğru

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 2013 Akdeniz Oyunları kapsamında Erdemli ilçesinde inşaatı devam eden Trap-Skeet Atış Poligonu inşaatında incelemelerde bulundu.

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 2013 Akdeniz Oyunları kapsamında Erdemli ilçesinde inşaatı devam eden Trap-Skeet Atış Poligonu inşaatında incelemelerde bulundu.

Proje sorumlusu Kahraman Ocak'tan tesisle ve çalışmalarla ilgili bilgi alan Güzeloğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 6 yılda tamamlanması gereken bir çalışmayı 2 yıl gibi kısa sürede yapmanın bir Türk mucizesi olduğunu belirterek, atış poligonu inşaatındaki çalışmaların son derece hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Poligonun yanı sıra 100 kişi kapasiteli sosyal tesisin de bitirileceğini ifade eden Güzeloğlu, "Tesislerle ilgi firma sahipleri azimli çalışmayla kısa zamanda çok önemli mesafeler kat ettiklerini görmekteyiz. 20 Haziranda başlayacak olan Akdeniz Oyunları için Erdemli'de yapılacak atış poligonumuzun kaba inşaatının yüzde 90'ı tamamlanmış durumda. Çevre düzenlemesi ve diğer çalışmalarla birlikte tesis 13 Mayıs'ta hazır hale getirilmiş olacak" dedi.

Reklam
Reklam

Güzeloğlu, çalışmalar tamamlandıktan sonra Mersin'in uluslararası bir atış poligonunu dünya sporuna kazandırmış olacağını dile getirerek, "Bu çalışmaların Mersin'imize kazandırılmasında büyük katkıları olan başta Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan, Ekonomi Bakanımız Zafer Çağlayan, Spor Bakanımız Suat Kılıç ve milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Güzeloğlu'na incelemeler sırasında Vali Yardımcısı Ahmet Hikmet Şahin, Erdemli Kaymakamı İbrahim Özefe, Akdeniz Oyunları Koordinatörü Bekir Korkmaz, Gençlik Hizmet ve Spor İl Müdürü İlhan İbrahim Koç, Erdemli Belediye Başkan Vekili Habib Gürgah da eşlik etti.

Muhabir: Derviş Çömez

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: