2013 Akdeniz Oyunları'na Doğru

Türkiye-Irak Sanayici ve İşadamları Derneği (TISİAD) üyeleri, 2013 Akdeniz Oyunları Koordinatörü Bekir Korkmaz'ı ziyaret etti.

Türkiye-Irak Sanayici ve İşadamları Derneği (TISİAD) üyeleri, 2013 Akdeniz Oyunları Koordinatörü Bekir Korkmaz'ı ziyaret etti.

Korkmaz, ziyarette yaptığı konuşmada, oyunlara hazırlıkların aralıksız sürdüğünü, kısa zamanda büyük başarılara imza attıklarını ifade etti.

Hükümetin desteği ile organizasyonun sorunsuz gerçekleştirileceğini belirten Korkmaz, tesislerin veya hazırlıkların yetişmemesinin söz konusu olmadığını kaydetti.

TISİAD Başkanı Kılıç ise, sosyal ve kültürel etkinliklerin, ticaret kadar ülkelerin ilişkilerinin gelişmesinde önemli bir yer tuttuğunu ifade ederek, şunları söyledi:

Reklam
Reklam

"Sosyal ve kültürel etkinlikleri kapsamında 2013 Akdeniz Oyunları'nı önemsiyoruz. Hükümetin uluslararası organizasyonlara verdiği önemi destekliyoruz. Akdeniz Oyunları ile ilgili de üzerimize düşeni de yapmaya hazırız. Bu anlamda Erzurum'da başarılı işlere imza atan Bekir Korkmaz ve ekibine de güvenimiz tamdır. Her türlü işbirliğine açığız."

Muhabir: Mustafa Çiftçi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: