2013 Kuzey Kıbrıs’ta Geleceğin Planlanması Çalıştayı

Avrasya Ekonomik İlişkiler Derneği, Türkiye ile KKTC arasındaki sosyal ve kültürel bağları geliştirmek, ekonomik alanda...

Avrasya Ekonomik İlişkiler Derneği, Türkiye ile KKTC arasındaki sosyal ve kültürel bağları geliştirmek, ekonomik alanda katma değer üterilmesine katkı sağlamak ve KKTC’deki yüksek potansiyelin üretime dönüştürülmesine vesile olmak için faaliyetler gerçekleştiriyor. Avrasya Ekonomik İlişkiler Derneği, üstlenmiş olduğu misyon doğrultusunda düzenlediği çalıştayların üçüncüsü olan “2013 Kuzey Kıbrıs’ta Geleceğin Planlanması Çalıştayı’nı yarın Ankara’da gerçekleştirecek.

13 Nisan 2013 tarihinde İlci Residence Otel’de saat 11.00 de gerçekleştirilecek Çalıştay’a, başta KKTC Milli Eğitim Bakanı Mutlu Atasayan olmak üzere, KKTC Cumhuriyet Meclisi Milletvekili Necdet Numan, Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği Başkanı ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Kıbrıs konusunda çalışmalarıyla tanınan akademisyenler, KKTC ve Türkiye’den kanaat önderleri, siyasiler, milletvekilleri, bürokrat ve gazeteciler katılacak.

Reklam
Reklam

MİLLİ DAVA

EkoAvrasya Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eren, Avrasya Ekonomik İlişkiler Derneği olarak ilkini 2011, ikincisini geçen yıl düzenledikleri Kuzey Kıbrıs’ta geleceğin Planlanması Çalıştayı’nın bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirecek olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. KKTC'nin Türk dünyasının güzide ve ayrılmaz bir parçası olduğunu anlatan Hikmet Eren, şöyle konuştu: "Biz çalışmalarımızı bu bilinçle sürdürmeye özen gösteriyoruz. Türkiye’nin KKTC gibi milli bir davada gerek resmi kuruluşları gerek sivil toplum örgütleri önemli çalışmalar ortaya koymaktadır. Geleneksel hale getirdiğimiz Çalıştay'ın bu yıl da KKTC ile ilgili geleceğe yönelik vizyonun oluşturulmasında, hedeflerin belirlenmesinde ve bununla ilgili yöntemlerin geliştirilmesinde faydalı olmasını ümit ediyorum.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz