2013 Yılı İçinde Oyun Turnuvalarında 1 Milyon Tl’lik Ödül Dağıtılacak

Türkiye’nin online oyun firması Joygame, 2013 yılında Elektronik Spor alanında ciddi bir kitleye 1 MİLYON...

Türkiye’nin online oyun firması Joygame, 2013 yılında Elektronik Spor alanında ciddi bir kitleye 1 MİLYON TL’lik ödül dağıtacak. Hem oyunculara hem de sponsor firmalara yeni faaliyet alanları sunan Elektronik Sporların Türkiye’deki gelişimi, Joygame’in oyun turnuvalarıyla birlikte hızlı bir ivme kazanacak.

13 Milyon kayıtlı oyuncuya sahip online oyun firması Joygame, 2013 yılında Elektronik Spor alanına damga vuracaklarını açıkladı. En popüler oyunları için 2013 yılında birçok turnuva düzenleyecek olan Joygame, turnuvalarda dereceye girenlere toplamda 1 Milyon TL’lik ödül dağıtacak. Türkiye’de vizyonsuzluk, organizasyon eksiklikleri ve çok kısıtlı bir kitleyi hedef alan yanlış pazarlama faaliyetleri nedeniyle henüz gelişme aşamasında bulunan Elektronik Sporlar, Joygame’in yeni içeriği “JoygamEsport” ile farklı bir boyuta taşınacak.

Reklam
Reklam

Joygame tarafından 100 Bin TL’lik ödül dağıtılan 2012 GameX Fuarı turnuvaları sonrasında 2013 yılında JoygamESport faaliyetleri ile Elektronik Spor kavramı daha ileriye taşınacak. S2 Son Silah oyununa ek olarak, Türkiye’nin en çok oynanan oyunu Wolfteam ve dans oyunu MStar başta olmak üzere bütün Joygame oyunlarını kapsayacak sistemde, sezonluk ve periyodik olarak toplamda 1 Milyon TL’lik nakit ve hardware ödüllü turnuvalar düzenlenecek.

Bugüne kadar oyuncularından aldığı güç ile öncü projelere imza atan Joygame’in, JoygamEsport açılımı ile Elektronik Sporların tüm Türkiye’ye yayılması ve tüm oyuncular için turnuva içeriklerinin geliştirilmesi hedefleniyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: