2013'e Doğru

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, yeni yılın Türkiye ve tüm insanlığa huzur, başarı ve sevinç getirmesini diledi.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, yeni yılın Türkiye ve tüm insanlığa huzur, başarı ve sevinç getirmesini diledi.

Özgan, yazılı açıklamasında, üzüntü ve sevinçleriyle bir yılın daha geride kaldığını belirterek, 2013 yılını karşılamanın heyecan ve coşkusunu yaşadıklarını ifade etti.

2012 yılında zamanı ve kaynakları iyi kullanarak vatandaşları daha müreffeh ve mutlu kılmak için çalışmalar yaptıklarını bildiren Özgan, şunları kaydetti:

"Turizme kapısını aralayan bir Kozan için kolları sıvadık. Geçmiş 8,5 yılda olduğu gibi Kozan'ın kalkınması her alanda daha ileri taşınması noktasında hazırladığımız projelerimizi 2013 yılında da hayata geçirmek suretiyle Kozan'ımızı daha güzel yerlere taşımak, insanımızı hak ettiği güzel yaşam şartlarına kavuşturmak için çalışmaya devam edeceğiz. 2013'ün ülkemize ve şehrimize huzur ve mutluluk getirmesi temennisiyle, tüm vatandaşlarımızın ve Kozanlı hemşehrilerimin yeni yılını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım."

Reklam
Reklam

Muhabir: Volkan Varan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: