2014-15 Sonbahar / Kış moda trendleri

2014-2015 Sonbahar / Kış sezonunda neler öne çıkıyor?

Modada eskiye dönüş etkisi bu sezon kendisini fazlaca hissettirecek. Pançolar, 60'ların renkli baskıları, pelerinler, kadife elbiseler ve daha fazlası bu sezon bizi bekliyor.
Gardıroplarınızda yeni sezon için büyük bir yer açın. 2014-15 Sonbahar / Kış sezonu oldukça sıra dışı geçecek. İşte

2014-15 Sonbahar / Kış sezonunun en güzel moda trendleri...


60'lar etkisi

Modadaki vintage etkisi bu yıl da sürüyor. 60'lar stili, önümüzdeki sonbahar / kış sezonunda oldukça popüler olacak. 60'ların grafik desenleri, pastek renkleri ve tek parça 'baby doll' elbiseleri Gucci, Saint Laurent ve Gucci gibi moda devlerinin sonbahar koleksiyonlarında kendine fazlaca yer buluyor.

Reklam
Reklam


Baştan aşağı örgü

Baştan aşağı örgü kıyafetler giyinmek önümüzdeki sezonun en baskın trenlerinden biri olacak. Açık krem ve toprak tonlarındaki renkler, en kalın örgülerle buluşacak. Marc Jacobs ve Stella McCartney, örgü kıyafetlere sonbahar koleksiyonlarında büyük bir yer ayırdı.



XXL kabanlar

Oversized kaban modası bu sezon biraz değişikliğe uğrayarak 'XXL' trendine dönüşüyor. Klasik kesimli maskülen paltoların boyları biraz daha uzuyor ve feminen bir tasarıma dönüşüyor. Uzun paltolara dolabınızda şimdiden yer açın, bu trend çok popüler olacak!



Altın sarısı

Altın ışıltılı tasarımlar, bu sezon tasarımcıların vazgeçilmezi oldu. Moda haftalarında podyumlarda sıklıkla karşımıza çıkan altın renkli bluzlar, ve desenli elbiseler stilinde sınır tanımayanların vazgeçilmezi olacak gibi görünüyor.



Spor giyim

Stilinde rahatlıktan ödün vermeyenlere muhteşem bir haberimiz var! Bu sezon spor giyim stili son derece trend olacak. Kırmızı, mavi, siyah gibi dinamik renklerin kullanıldığı spor tarzı kıyafetler, Miu Miu, Fendi ve Louis Vuitton gibi dünyaca ünlü markaların koleksiyonlarında öne çıkan tasarımlar arasında.

Reklam
Reklam


Panço

Panço efsanesi, 2014-15 Sonbahar sezonunda yeniden hayatımıza giriyor. Sofistike desenler, renkli detaylar ve püsküllerle süslü pançolar gardıroplarımızın en trend parçası olacak gibi görünüyor. Burberry, Etro ve Roberto Cavalli gibi markaların koleksiyonlarında karşımıza çıkan battaniye görünmlü pançolar, stilinize farklı bir yorum katacak.



Pelerin

Pançonun yanı sıra pelerinler de yeniden trend olacak. Sezonun en 'hit' moda trendi olacak gibi görünen pelerinler, işlemeli detaylar ve sofistike görünümleriyle bizi etkilemeyi başarıyor.



Kadife

Annenizden size kalan kadife bir vintage elbiseniz varsa, onu dolabınızın en dip köşelerinden çıkarmanın vakti geldi. 2014-15 Sonbahar sezonundaki eskiye dönüş, kadifeyi de yeniden bizimle buluşturuyor. Zarif elbiseler de hayat bulan kadife kumaşlar, pek çok markanın yeni sezonun da karşımıza çıkacak.


Leopar deseni

Leopar ve hayvan baskılı tasarımların trend olmadığı bir sezon neredeyse yok gibi. Leopar tutkusu 2014-15 Sonbahar sezonunda da modadaki etkisini sürdürecek. Büyük kabanlar ve ceketlerde karşımıza çıkacak olan bu desen, en çok Céline, Giorgio Armani ve Givenchy'nin tasarımlarında kendine yer buluyor.

Reklam
Reklam