2014 Yerel Seçim Sonuçları

EDİRNE (AA) - CHP Keşan İlçe Başkanı Vedat Koyuncu, Yenimuhacir beldesinde seçimi CHP adayı Recep Ordu'nun kazandığını söyledi.

EDİRNE - CHP Keşan İlçe Başkanı Vedat Koyuncu, Yenimuhacir beldesinde seçimi CHP adayı Recep Ordu'nun kazandığını söyledi. Koyuncu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendilerine gelen bilgilere göre Yenimuhacir beldesinde belediye başkanlığını adayları Ordu'nun kazandığını duyurdu. Koyuncu, Ordu'yu ikinci kez seçen partililerine teşekkür etti. -Ordu'nun öz geçmişi Recep Ordu, 1961'de Keşan'da doğdu. Ortaokul mezunu olan Ordu, belde de bir süre muhasebecilik yaptı. 2009'daki yerel seçimlerde Yenimuhacir Belde Belediye Başkanı seçilen Ordu, evli ve 1 çocuk babası.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: