2014 Yerel Seçim Sonuçları

AK Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir, "Cenab-ı Allah'a bize bu seçimde bu sevinci yaşattığı için şükrediyorum. Teşkilat olarak gece gündüz çalıştık.

AK Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir, "Cenab-ı Allah'a bize bu seçimde bu sevinci yaşattığı için şükrediyorum. Teşkilat olarak gece gündüz çalıştık. Rabbim de bu çalışmamıza ödül olarak bize bu sevinci yaşattı" dedi. Demir, düzenlediği basın toplantısında Oltu halkına, sivil toplum kuruluşlarına, köyden mahalle statüsüne kavuşan mahallelerin sakinlerine teşekkür etti. Oltu'nun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a, İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya, Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek’e desteğini gösterdiğini ifade eden Demir, "Halkımız, onurlu ve gururludur. Halkımız, her zaman dürüst olanın yanında yine yerini almıştır. Halkımız, tokatçılara, ceket çıkaranlara, kibirli olanlara, gece bekçilerine, iftiracılara, kimlik avcılarına, vaiz ve faiz lobisinin Oltu uzantılarına, seçilerde seçim ablalığı yapanlara dersini vermiş ve Oltu şamarını indirmiştir" diye konuştu. Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek de ifadelerinde samimi olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti: "Bu zaferimiz Ankara'dan başlayıp Oltu'daki tüm teşkilat mensuplarımızın özverili ve davamıza bağlılıklarının eseridir. Seçim süresince mensubu olduğumuz siyasi partinin rozetini takıyoruz, artık seçim bitti ve mensubu olduğumuz siyasi partinin rozetini çıkarıp, şimdi tüm Oltu halkını baş tacı yapma zamanı başladı. Sayın Bakanımız Efkan Ala telefonla aradı. Sonuçtan ziyadesiyle memnun olduğunu belirtti. Oltumuza layık olduğu hizmetleri birlikte yapacağımızı dile getirdi. Artık herkes bizim ve herkesi sevgiyle kucaklayacağız. İlçe teşkilatımız Türkiye’nin en nadide, en çalışkan teşkilatıdır. Seçimler hayırlı olsun ve Allah, Başbakanımıza uzun ömürler versin."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: