2014 Yerel Seçim Sonuçları

BOLU (AA) - Resmi olmayan sonuçlara göre Mudurnu Belediye Başkanı seçildiği açıklanan Mehmet İnegöl, kutlama programı düzenledi.

Resmi olmayan sonuçlara göre Mudurnu Belediye Başkanı seçildiği açıklanan Mehmet İnegöl, kutlama programı düzenledi. İnegöl, Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen programda, seçimde halkın desteğiyle başarılı bir oy oranı elde ettiklerini belirterek, "Seçimi kazandığımızda güzel bir eğlence yapacağımıza dair gençlerimize söz vermiştik" dedi. Seçim sürecinde, yoğun bir çalışma yürüttüklerini vurgulayan İnegöl, şöyle konuştu: "Seçimde, beklediğimiz sonucu elde ettik. Biz, devamlı halkın içinde olduk. 2009 seçimlerinde halkımızın yanında olacağımızı söylemiştik. 'Şeffaf olacağız. Esnaflarla bütün olacağız. Devamlı yanınızda olacağız' dedik. Hakikaten verdiğimiz sözlerin arkasında durduk. Belediyenin ve devletin imkanlarını zorlayarak, gerekli yatırımları yaptık. Gerekli çalışmaları yaptık. Bu umduğumuz sonuçtu. Ben halkımıza teşekkür ediyorum." Daha sonra İnegöl ve gençler davul zurna eşliğinde halay çekti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: