2014 Yerel Seçim Sonuçları

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, yerel seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Kayseri Ticaret Odası tarafından Türkiye'nin 2013 yılında yüzde 4 oranında büyüdüğünün açıklanmasının, ekonominin istikrardan beslendiği gerçeğini yeniden hatırlattığını ifade eden Hiçyılmaz, şunları kaydetti: "Türkiye'nin Gayri Safi Yurt içi Hasılası 17 çeyrektir kesintisiz olarak büyümektedir. İş dünyası olarak, bu büyüme rakamlarının daha sağlam temeller üzerinde yükselmesi ve sürdürülebilir olması için, siyasi gerilimi artıracak değerlendirmelerden artık uzak durulması gerektiğini düşünüyoruz. Ekonominin yeniden gündemin ilk sıralarındaki yerini almasını istiyoruz. KTO olarak, her zaman, huzur, güven ve istikrardan yanayız. Seçim sonuçları, milletimizin de tercihinin huzur ve istikrardan yana olduğunu ortaya koymuştur. KTO olarak bir kez daha, milletimize, demokrasinin temel unsuru olan seçme ve seçilme hakkının sağlıklı işlemesine verdikleri katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. 30 Mart yerel seçimlerinde yarışı kazanan belediye başkanlarımızı tebrik ediyor, sonuçların ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: