2014 Yerel Seçim Sonuçları

ARTVİN (AA) - 30 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde AK Parti'den Murgul Belediye Başkanı seçilen Hasan Çavuş, mazbatasını aldı.

ARTVİN - 30 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde AK Parti'den Murgul Belediye Başkanı seçilen Hasan Çavuş, mazbatasını aldı. Murgul İlçe Seçim Kurulu Başkanı Oğuz Ata'dan mazbatasını alan Çavuş, yaptığı açıklamada, Murgul'u yaşanabilir, sosyal, ulaşılabilir ve her şeyiyle mükemmel yapmak için çalışacaklarını belirterek, "Güzel projelerimiz var. Bu projelerimizi halkımızın, Başbakanımızın ve ilgili bakanlarımızın desteğiyle hayata geçireceğiz. İlçemizi marka şehir yapmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi. Çavuş, daha sonra beraberindeki AK Parti Murgul İlçe Başkanı Sami Gülsuyu ile ilçe adliyesinden ayrıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: