2014 Yerel Seçimlerine Doğru

MERSİN (AA) -  Devlet ve kültür eski bakanlarından Fikri Sağlar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunda bulundu.

Devlet ve kültür eski bakanlarından Fikri Sağlar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunda bulundu. CHP Mersin İl Başkanı Faruk Mehmet Akar'a adaylık başvurusunu verdikten sonra parti önünde bekleyen vatandaşlara hitaben konuşma yapan Sağlar, bugüne kadar Türkiye'yi sömürenlerle mücadele ettiğini, bundan sonra da Mersin halkını sömürenlerle mücadele edeceğini söyledi. Derin devletle de mücadele ettiğini belirten Sağlar, şunları kaydetti: "Bundan sonra da derin yerel yönetimlerle mücadele etmeye hazırım. Dürüstün, ahlaklının, etikten yana olanın, mağdurun, yoksulun yanındayım. Onlarla birlikteyim. Binalardan, oturduğum yerden, akşamları lokantalardan Mersin'i yönetmeyeceğim. Hakka, hukuka inanıyorum. Hakka, hukuka uygun işler yapacağım. Bunu önce Mersinliler için yapacağım. Bizim yönetimimizde başkalarına peşkeş çekilmesini beklemeyin. Rant beklemeyin. Biz hizmet için varız. 5 kuruşun hesabını sormaya, vermeye de hazır olarak yola çıkıyoruz. Birlikte başaracağız, birlikte yöneteceğiz. Projeleri uzmanlarına yaptıracağız. Sizlerle yeni bir Mersin yaratacağız." Büyükşehir belediye başkan adaylarının partililer tarafından seçilmesi gerektiğini dile getiren Sağlar, "Eğilim yoklamasında bütün üyeler oy kullanmalı. Adaylar, size danışarak, sizin onayınızı alarak, sizin desteğinizi alarak yola yürümeli" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: