2014 yılının en şık kırmızı halı kıyafetleri

Ünlülerin 2014 yılında giydikleri en güzel elbiseler...

Her zaman asil ve şık bir kadın Cate Blanchett. Altın Küre'deki Armani imzalı siyah dantelli elbisesiyle 2014 yılının belki de en akılda kalan kırmızı halı ünlüsü oldu.


Angelina Jolie ve Brad Pitt, British Academy Film Ödülü gecesine Saint Laurent ve Valentino smokinleriyle katıldı. Elbette öne çıkan isim Angelina Jolie oldu. Zarif bedenine maskülen bir kıyafetle güzellik katması büyük beğeni topladı.


Gwyneth Paltrow Berlin'deki Goldene Kamera Awards'a Prada marka elbisesiyle katıldı ve etrafa ışık saçtı.

Reklam
Reklam

Olivia Wilde, Altın Küre Ödülm Töreni'ne bu uzun Gucci elbise ile katılarak hamileyken de şık olunabileceğini kanıtladı.


Beyonce'nin 56. Grammy gecesindeki Michael Costello elbisesi, cesareti ve şıklığıyla akılda kaldı.


Sofia Vergara, Donna Karan imzalı lame elbisesiyle Screen Actors Guild Awards'ta boy gösterdi ve büyük beğeni kazandı.


Sandra Bullock, Screen Actors Guild Awards'ta Lanvin elbisesiyle göz doldurdu.


Amy Adams kırmızı Valentino elbisesiyle 71. Altın Küre gecesinin parlayan yıldızlarından oldu.


Taylor Swift, Grammy gecesine Gucci imzalı elbisesiyle damga vurdu.


Miranda Lambert, kırmızılar içinde yaktı geçti! Pamella Roland tasarımı, derin göğüs dekolteli elbise ile Grammy gecesinin akılda kalan isimlerinden oldu.


"Wolf of Wall Street" filminin yıldızı Margot Robbie, güzelliğini Altın Küre'deki Gucci tasarımı elbisesiyle öne çıkardı.


Jennifer Hudson, KaufmanFranco tasarımı beyaz elbisesiyle People dergisinin düzenlediği ödül gecesinin göz dolduran isimlerinden oldu.,


Jennifer Garner, sade Max Mara elbisesiyle 20. Screen Actors Guild Awards'a katıldı ve 2014'ün en şıkları arasına girdi.

Reklam
Reklam

Mila Kunis, Gucci marka lame elbisesiyle 71. Altın Küre gecesinin yıldızlarından oldu.


2013 yılının en şıkları arasında başı çeken Jessica Chastain, bu özelliğini 2014'te de sürdürdü. Yeşil Nina Ricci imzalı elbisesiyle 19. Critics' Choice Movie Awards'a katılarak tarzını ortaya koydu.


"12 Years a Slave" filminin ve Oscar'ın yıldızı Lupita Nyong'o, en çok Altın Küre ödül gecesinde giydiği kırmızı Ralph Lauren elbisesiyle akılda kaldı.


Zooey Deschanel fildişi rengi Oscar de la Renta imzalı, tül etek ve üstten oluşan kıyafetiyle Altın Küre gecesinin ve tabii 2014'ün en şıkları arasına girdi.


Amy Adams, 20. Screen Actors Guild Awards için Antonio Berardi tasarımı elbiseyi seçti ve bu seçimiyle bir kez daha büyük beğeni kazandı.