2015 İlkbahar sezonunun en güzel parfümleri

İlkbaharın en güzel parfümlerini seçtik.

Baharın enerjik ve muhteşem kokularını teninizde hissetmeye ne dersiniz? 2015 İlkbahar / Yaz sezonunun en yeni ve en güzel parfümlerini seçtik. Çiçeksi, meyveli ya da odunsu... İşte yeni sezonun en güzel parfümleri...


Roberto Cavalli Paradiso

Roberto Cavalli'nin en yeni parfümü Paradiso, bergamot ve tatlı mandalinanın karışımından oluşuyor. Akdeniz sahillerinden ilham alan parfümün diğer notaları arasında, yasemin, gül, pembe defne yaprağı ve yaban mersini gibi etkileyici kokular var. Kokusuyla bizi büyülen Paradiso, tam anlamıyla bir yaz parfümü.

Reklam
Reklam


Estee Lauder Modern Muse Chic

Estée Lauder'ın en yeni parfümü Modern Muse Chic, içeriğindeki odunsu ve çiçeksi notalarla modern kadının ruhunu yansıtıyor. Yasemin zambağı, köknar, paçuli, kaşmir ağacı, Madagaskar vanilyası gibi notalardan oluşan parfüm, cazibeli kokusuyla yeni sezon favorilerimiz arasında.



Marc Jacobs Daisy Sorbet

Marc Jacobs'ın çiçeksi ve meyveli notalardan oluşan parfüm serisi Daisy'nin en yeni üyesi "Daisy Sorbet", tam bir bahar kokusu. Pembe greyfurt, armut, yasemin, zambak ve misk gibi notaların birleşiminden oluşan parfüm, tende bıraktığı zarif kokusuyla bizi kendine hayran bıraktı.



DKNY Sweet Delicious Creamy Meringue

DKNY'nin yeni parfüm serisi "Sweet Delicious" arasında yer alan Creamy Meringue, hafif meyvemsi ve çiçeksi bir koku. Limon, bergamot, sarı frezya ve çarkıfelek notalarının muhteşem uyumundan oluşan parfüm, teninize baharın mis gibi kokusunu getirecek.



Estée Lauder Aerin Ikat Jasmine

Estée Lauder'in torunu Aerin'inden ilham alarak yarattığı yeni parfüm koleksiyonu, muhteşem kokularıyla baharın tüm çoşkusunu hissettiriyor. 5 farklı parfümün yer aldığı koleksiyondan bizim favorimiz, kapağını açar açmaz mis gibi yasemin kokan Ikat Jasmine oldu.

Reklam
Reklam


Issey Miyake L'Eau d'Issey City

Çiçeksi koku tutkunuysanız, Issey Miyake'nin yeni parfümü L'Eau d'Issey City'e bayılacaksınız. Pembe biber, frezya, manolya, limon ve misk notalarının naif birleşiminden oluşan parfüm, teninizde sıcak bir koku bırakıyor.


Giorgio Armani Si EDT

Giorgio Armani'nin geçtiğimiz yıl çıkardığı Si adlı parfümü, yeni sezona daha ferah kokularla taze bir başlangıç yapıyor. Bergamot, yeşil armut, frezya ve gül notalarından oluşan Si Eau de Toilette, çiçeksi ve romantik bir koku. Pembe şişesine hayran kaldığımız parfümün, etkileyici kokusu yaz için mükemmel.



Valentino Valentina Pink

Valentino'nun yepyeni parfümü Valentina Pink, enerjik kokusuyla yeni sezonun favorileri arasına yerleşti. Çilek, ahududu, misk, şakayık ve gül notalarından oluşan parfümün cezbedici kokusuna hayran kalacaksınız.