2015/16 Sezonuna da Bomba Gibi Başlayan Cristiano Ronaldo Hakkında Bilmemeniz Gereken 10 Gerçek

Aslında Rock N Roll'un kralını Cristiano Ronaldo yaşıyormuş da, haberimiz yokmuş...

  1. Irina Shayk gibi çok acayip bir kadını defalarca aldattığı muhtemelen doğrudur.

Irina Shayk ile süren 5 yıllık ilişkisi esnasında fermuarını kapatmayı beceremedi, veya çok da tercih etmedi Cristiano Ronaldo.

Irina Shayk'ın ultra güzel bir kadın olduğu doğrudur.
Ama Cristiano Ronaldo'nun magazinlere düşen aldatma hikayelerinin arasında Paris Hilton ve Kim Kardashian gibi isimler var, onu da belirtmek gerek.9. Maçlarda ara ara hakemleri kandırdığı, hatta kendi kulübünden takım arkadaşını arkadaşını bile maçtan attırabilecek kadar hırslandığı doğrudur.

2006 Dünya Kupası'nda Ronaldo'nun takımı Portekiz, çeyrek finalde İngiltere ile oynuyordu.

Reklam
Reklam

İşte maçın ilerleyen dakikalarında bir faul oldu, itiş kakış birşeyler; Cristiano Ronaldo hemen araya girip hakemle konuşmaya başladı. Faul pozisyonunda Ronaldo'nun Manchester United'dan takım arkadaşı Wayne Rooney, Carvalho'nun ayağına bastı. Cristiano Ronaldo ile konuşmadan evvel elini cebine götürmeyen hakem, Ronaldo'nun fısıltılarının ardından nedense elini cebine atıp kırmızı kartı meydana çıkardı.

Rooney'nin atılmasından sonra Cristiano Ronaldo usulca yedek kulübesine döndü; şöyle yaptı -->;)

Hemen ardından gelen Premier Lig sezonunda Manchester United taraftarlarınca pek hoş karşılanmadı tabii süperstar.8. Durduk yere Hayvan Hakları aktivistleri ile papaz olduğu doğrudur.

Yıllar 2008'i gösteriyordu, işte Cristiano Ronaldo Bey 23 yaşındayken yıllık 28 Milyon Dolar'lık bir sponsorluk anlaşması yapmıştı filan... (Biz 23 yaşındayken Simit Sarayı'nda takılıyorduk :( )

Reklam
Reklam

Yıllık 28 Milyon Dolar'a elinin kiri gözüyle bakan Fuji Xerox, reklamlarından birinde Cristiano Ronaldo'yu boğa güreşçisi olarak lanse etti. Bu reklam; Cristiano Ronaldo boğaya kazık mazık da sokmamasına, sadece çalım atmasına rağmen, boğa güreşinin illegal olduğu ülkelerde yasaklandı.

Bununla da yetinmedi dünya; hayvan hakları savunucuları Fuji Xerox ve Ronaldo'yu uzunca bir süre protesto etti. 7. 14 yaşında okuldan kovulduğu doğrudur.

Üstelik öğretmeninin kafasına sandalye fırlatarak kovuldu!

14 yaşındayken oldukça yetenekli olduğu kadar, fakir de bir ufaklık olan Cristiano Ronaldo'nun kafasında sadece futbol olduğu için, okula pek de ilgi göstermiyordu.

Reklam
Reklam

Okula olan ilgisizliği yüzünden bir gün öğretmeni bu çocuğa bağırıp çağırınca, ***Cristiano Ronaldo sandalyeyi aldı hocasının başına çarptı

*.

Sonra da okuldan kovuldu, elinde de yalnızca futbol kaldı.6. Ferrari'sine pek iyi bakmadığı doğrudur.

2009 yılında, henüz 24 yaşındayken Cristiano Ronaldo çok da iyi bir şoför değildi.

Bunu 200.000 Dolar'lık bir Ferrari 599'u Manchester'da bir tünelde Allah çarpmışa döndürerek tecrübe etti. Bu hale gelen arabanın içinden şans eseri kazasız belasız kurtularak, Ferrari'nin hakikaten güvenli bir marka olduğunu da kanıtladı. 5. Ferrari kazasından yeterli dersi çıkarmadığı da doğrudur.

Ferrari kazasının üzerinden sadece 3 yıl geçmişti. Cristiano Ronaldo bu kez yeni arabası Lamborghini ile objektiflere yakalandı.

Eyvallah, gayet güvenli sürüyordu arabayı, yasal hız limitleri içindeydi gayet. Ammavelakin, kucağında oğlu vardı. Ya bir bebek koltuğunu çok görmüştü oğluna, ya da o gol senin bu antrenman benim derken vakit bulamamıştı :/4. ''Ne babası, ne oğlu yahu? O nerden çıktı!?'' sorusunu tüm dünyaya sordurmuşluğu da vardır.

2010 yılında baba oldu Cristiano Ronaldo.
Evet.

Reklam
Reklam

Anne ise o dönemki sevgilisi Irina Shayk değil. Hatta annenin kim olduğu belli değil!

Küçük Ronaldo'nun annesi, Cristiano Ronaldo'nun bir ara takıldığı bir Amerikalı kadın. Ronaldo, hanımefendiye kimliğini gizli tutması için 10.000.000 Dolar nafaka ödedi ve çocuğun tüm velayetini üzerine aldı.3. O kadar paraya pula rağmen 'bizden biri' olduğu da doğrudur bakın.

Bu yıl Irina Shayk'tan ayrıldı, ayrılığının acısıyla *

Saint Tropez kulüplerinde partilemeye başladı*.
Kızlar mızlar ve de tekno müzik derken, bir gün sabaha karşı eve dönecek oldu.

Çok sıkışmıştı garibim Cristiano. O da arabasını siper yaparak duvar dibine usulca işedi.

Tabii ismin Cristiano Ronaldo olunca, bu sokağa işeme hareketini hemen polisler, magazinler basıyor :(2. Hayat kadınlarına ''azıcık'' bi' düşkünlüğü vardır kardeşimizin.

--Fotoğraftaki hanımefendiler başlıkta geçen hayat kadınları değillerdir. Google'dan çaktık resmi.--

Reklam
Reklam

2007 yılında Manchester United'da harikalar yaratırken, 22 yaşının verdiği tüm libidoyu farklı farklı kadınlarla paylaşmaktaydı Cristiano Ronaldo.

**Bir gün, evine 5 tane hayat kadını davet etti. Coştular, gruplaştılar.

**

Etkinlik esnasında çekilen fotoğraflar ve videolar, Cristiano Ronaldo'nun basın danışmanlarının sıkı çalışması sonucunda dillere düşmeden yok edildi.1. Bir keresinde tecavüz ile suçlandığı da doğrudur ne yazık ki.

Yıllar 2005'i gösteriyordu; Cristiano Ronaldo'nun 21 yaşındaki halleri Londra'daki bir otelde bir takım suçlamalara karıştı.

Suçlamalar, delil yetersizliği sebebiyle düşürüldü.

Reklam
Reklam