2016 TUDEM sınav sonuçları erişime açıldı

TUDEM tarafından gerçekleştirilen ve açıklanması merakla beklenen TUDEM sınav sonuçları açıklandı. Sınava giren adaylar, TUDEM sınav sonuçlarını internet üzerinden öğrenebilecekler.

Sınavlara hazırlık aşamasında olan öğrenciler, kendilerini deneyebilecekleri sınavlara katılımda bulunuyorlar. Son olarak TUDEM Eğitim Yayınları tarafından düzenlenen Genel Yetenek ve Eğilim Belirleme sınavına katılan öğrenciler ve bu öğrencilerin velileri TUDEM sınav sonuçlarının açıklanmasını merakla bekliyordu. Öğrencilerin seviyeleri, eksiklerini ya da iyi noktalarını görmeleri açısından önem arz eden TUDEM sınav sonuçları açıklandı ve kurumun internet sitesinden paylaşıldı.

TUDEM SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Reklam
Reklam

1984 yılından bu yana faaliyette olan TUDEM, sınav sonuçlarına erişmek isteyen öğrencilere iki farklı şekilde sınav sonuçlarını öğrenme fırsatı sunuyor. Bu iki alternatife değinecek olursak; ilk olarak TUDEM sınav sonuçları ekranından seviye ve T.C. Kimlik No bilgisi ile sınav sonuçlarını öğrenebilirsiniz.

Diğer alternatifte ise T.C. Kimlik No vermek istemeyenler, seviye, il, ilçe, kurum, öğrenci no ve isim bilgilerini eksiksiz girerek bul butonuna tıkladığında yine TUDEM sınav sonuçları öğrenilebiliyor.