2020 Olimpiyatlarına Hazırız

Kırşehir'de, 2020 yılındaki olimpiyatlarına İstanbul'da yapılmasına destek vermek amacıyla 'Koşabiliyorsan Koş Olimpik Gün' yürüyüşü düzenlendi.Proje...

Kırşehir'de, 2020 yılındaki olimpiyatlarına İstanbul'da yapılmasına destek vermek amacıyla 'Koşabiliyorsan Koş Olimpik Gün' yürüyüşü düzenlendi.

Proje kapsamında şehir merkezinden Ahi Stadyumu'na kadar bayraklarla yürüyüş yapılırken, Türkiye’nin 2020 olimpiyatlarına adaylığına destek vermek amacı ile düzenlendi.

Kırşehir’de yaklaşık yüz kişi ellerinde bayraklar ile şehir merkezinden Ahi Stadyumu'na kadar yürüdü. Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden ve bir çok daire müdürün de destek verdiği yürüyüş sonunda Vali Erden, genç sporculara futbol topu hediye etti.

Reklam
Reklam

Erden "Spor yapmak çok önemli, spor yaparak yaşayan insan beden ve ruhen gerçekten genç ve dinamik oluyor. Yaptığınız hangi spor dalı ise istikrarlı şekilde çalışmalısınız.” dedi.

Spor sonrası yürüyüşe katılan grup sağlık taramasının yapıldığı stanttı da gezdikten sonra 'Koşabiliyorsan Koş' projesinin amacına ulaştığı ve ilginin her geçen gün arttığı Gençlik ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş tarafından anlatıldı. Güneş;” 2020 Olimpiyatlarına Kırşehir’den hazır olduğumuz mesajını verdik. Başlattığımız proje ile Kırşehirlilerin spora karşı olan bakış açılarını değerlendirdik. Şimdi aileler çocukları ile birlikte gelerek burada spor yapmanın keyfini çıkartıyor. Bizler hazırız halkımıza da bu ruhu aşılamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Program Stat alanında bulunan sağlık kabininin incelenmesi ile son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: