2023 Derneğinden Açıkkapı'ya Ziyaret

Eğitim 2023 Derneği Elazığ Şehir Tiyatrosu" Eğitim 2023 Derneği Ak Parti İl Başkanı Ejder AÇIKKAPI'yı ziyaret etti.

Eğitim 2023 Derneği Elazığ Şehir Tiyatrosu" Eğitim 2023 Derneği Ak Parti İl Başkanı Ejder AÇIKKAPI'yı ziyaret etti.

Eğitim 2023 Derneği Elazığ Şehir Tiyatrosu" Eğitim 2023 Derneği Elazığ İl Temsilcisi Metin AKGÜN, Dernek İl Temsilciliğinden Fethi Yücesoy Tiyatro Senarist ve oyuncusu Oğuzhan Münir GEVHER Ak Parti İl Başkanı Ejder AÇIKKAPI'yını ziyaret ederek, çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Geleceğe dönük hedefleri üzerinde açıklamalarda bulunan Akgün yazımı devam eden senaryo ve projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı.

Reklam
Reklam

Çalışmalar sürecinde Elazığ'ı Türkiye geneline taşıma hedeflediklerini söyleyen 2023 Derneği Elazığ İl Temsilcisi Metin AKGÜN, bu konuda Ak Parti İl Başkanı Ejder AÇIKKAPI’dan destek talep ettiklerini dile getirdi.

Açıkkapı ,Eğitim 2023 Derneği Elazığ İl Temsilcisi Metin AKGÜN’ derneklerin de yapmış oldukları , faaliyetlerden ötürü başarı dileklerini ileterek Ak Parti İl Başkanlığı olarak her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Muhabir/Arzu Akın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: