2023 mektubunu cam şişe içinde ırmağa bıraktılar

AK Parti Manavgat İlçe Başkanlığı, bir partilinin oğlu için 2023'e yazdığı mektubu şişe içinde Manavgat...

AK Parti Manavgat İlçe Başkanlığı, bir partilinin oğlu için 2023'e yazdığı mektubu şişe içinde Manavgat Irmağı'na bıraktı.
AK Parti Manavgat ilçe teşkilatı, seçim çalışmaları çerçevesinde Manavgat Köprüsü'nde seçmene 5 bin adet karanfil dağıttı. AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Nejat Tığlı, Kadın Kolları Başkanı Ümmü Gülsüm Cengiz, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Kaplan, Antalya milletvekili adayı Abdullah Cengiz, Ilıca Belediye Başkanı Rafet Ünal, Side Belediye Başkanı Abdulkadir Uçar, Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut, Taşağıl Belediye Başkanı Ahmet Alp ve partililer Manavgat Köprüsü'nde bir araya geldi. Toplanan kalabalığa bir partilinin oğlu için 2023'e yazdığı mektubu okuyan Nejat Tığlı, ülkenin 12 yıl sonra ihracat gelirinin 500 milyar dolar olması dileğinde bulundu. 3 Kasım 2002 seçimlerinde iktidara tek başlarına geldiklerinde ülke ihracatının 36 milyar dolar olduğu bilgisini veren Tığlı, geçen 8,5 yıllık süre içinde bu rakamın 136 milyar dolara yükseldiğini kaydetti.
Tığlı, sözlerini şöyle sürdürdü: "İktidarımız döneminde ülkemiz her alanda çağ atladı. İlk defa AK Parti iktidarı döneminde Milli Eğitim Bakanlığı'nın bütçesi diğer bakanlıkların önüne geçti. 8,5 yılda 173 bin derslik yaptık. Yol medeniyettir dedik ve 15 bin kilometre duble yol yaptık. Dağları deldik 16 bin 600 kilometre bölünmüş yol yaptık. Halen de yapmaya devam ediyoruz. Artık hastalarımız, hastanelerimizde daha modern şartlarda sağlık hizmeti alıyor. Geçmiş yıllarda 15 yılda zor biten hastane inşaatları iktidarımız döneminde 2 yıl içinde tamamlanıyor. Halkımızdan istikrarın sürmesi için 12 Haziran'da üçüncü defa tek başına iktidara gelmesi için yetki istiyoruz. Yaptıklarımızı yapacaklarımızın teminatıdır."
Tığlı, bir partilinin oğlu için yazdığı mektubu cam şişe içinde partililerle birlikte Manavgat Irmağı'na bıraktı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz