20'inci Uluslararası Kültür Sanat Ve Kayısı Festivali

20'inci Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali kapsamında Malatya Belediye Meclisi üyeleriyle Malatya Ayyıldız Spor Kulübü'nün ampute takımı dostluk maçı

20'inci Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali kapsamında Malatya Belediye Meclisi üyeleriyle Malatya Ayyıldız Spor Kulübü'nün ampute takımı dostluk maçı yaptı.

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş'den yapılan yazılı açıklamaya göre, bu yıl Malatya Ayyıldız Spor Kulübü'nün ampute takımı ile Malatya Belediye Meclisi üyelerinin Santra Halı Saha'da oynadığı karşılaşma, 3-3 beraberlikle sonuçlandı.

Maçı izleyen AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, bu tür etkinliklerin engellilerin mücadele azmi ve gayretini artırdığını söyledi. Akın, AK Parti'nin belediyecilik anlayışıyla engelliler için önemli hizmetler yaptığını kaydetti.

Reklam
Reklam

Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Selim Pilten de bu tür organizasyonların kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, "Çok güzel bir karşılaşma oldu. Kendi adıma ve takım arkadaşlarım adına çok büyük keyif aldım. İnşallah bu tür etkinliklerimiz devam gelecek" dedi.

Kültür A.Ş Genel Müdürü Murat Nalçacı ise güzel bir müsabaka oynadıklarını ifade etti. Nalçacı, "Tabii festivalimizin eğlence kısmını şehit pilotlarımızın olması nedeniyle iptal etmiştik. Sosyal ve kültürel etkinliklerimiz devam ediyor" ifadesini kullandı.

Karşılaşma sonunda 2 takıma kupa ve madalyaları verildi.

Muhabir: Yeter Erdine

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: