21. Geleneksel Mimar Sinan Yarışması Düzenlendi

Mimarlar Odası Adana Şubesi tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen Mimar Sinan Resim Yarışması’nda dereceye...

Mimarlar Odası Adana Şubesi tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen Mimar Sinan Resim Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere törenle ödülleri verildi.

"Kent ve Yaşam" konusuyla bu sene 21.’si düzenlenen resim yarışmasında öğrencilerin becerileri ve hayal güçleriyle ortaya çıkardıkları eserler göz kamaştırdı.

Mimarlar Odası Adana Şubesi Başkanı Bekir Kamışlı, bu yıl 21’ncisi düzenlenen “Kent ve Yaşam” konulu resim yarışması jürisinde Ressamlar Derneği’nden Ali Raşit Karakılıç, ÇÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Birnur Eraldemir, Resim Öğretmeni Nihat Aydın, Mimar Bahattin Şahin ve Mimar Çiğdem Taner’in görev aldığını belirtti.

Reklam
Reklam

2 ayrı kategoride gerçekleşen yarışmada, toplam 30 eserin ödüllendirildi. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri Mimarlar Odası Şube Başkanı Bekir Kamışlı, Şube Yönetim Kurulu Sekreteri Ufuk Önder, 2. Başkan Kamuran Pekçetin, Sayman Üye Nusret Baş, Yönetim Kurulu Üyeleri Demet Erke Yaptı, İsmail Demir, Nevzat Efe Çelimli tarafından verildi.

Derece alan resimler 23-30 Nisan tarihleri arasında Mimarlar Odası Adana Şubesi Toplantı Salonunda ziyaretçilere sergilenecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: