21 günde değişim 9. gün

9'uncu gün Cuma'ya denk geldi ve bu program için çok önemli.

Programımıza 8 gündür devam edenler için bugün oldukça önemli. Programımızı yeni öğrenip bugün takip etmeye başlayacak olanlar ise Cuma günü başlangıç için uygun bir seçim. Bilinenin aksine pazartesiler değil cumalar başlangıç için çok daha yüksek enerji taşırlar.

Bugün 8'inci günümüze ilişkilerimizi ele alarak başlayacağız. Sizi dibe çeken, bedeninizi bozan, yeme alışkanlıklarınızı değiştiren ilişkileriniz hangileri? Kimler sizin dengenizi bozuyor, kimler sizin hayatınızda olumsuz enerjileri taşıyor. Bunları ortaya çıkaracağız.

Reklam
Reklam

Unutmayın, sizler 8 gündür hayatınızı dışardan görmeye çalışıyor ve bunu alıştırmalar ile kağıda döküyorsunuz. Hayatınızdaki ilişkileri de yine bu şekilde dışardan görmeye çalışın. Duygusal olarak yakınlık içerisinde olduğunuz herkesi kendi duygularınızla görmek isteyeceksiniz. Bu zaten çok doğal bir bakış açısı, fakat bu alıştırma için biraz daha objektif olmanızı isteyeceğim.

Kimlerin enerjisini nasıl hissettiğinizi isim isim yazdıktan sonra sıra geldi affedemediklerinizi tespit etmeye. Bazı insanlar hayatımızda olmasa bile bir şekilde bağlıyızdır ve enerjileri hala üzerimizdedir. Bu insanları affetmezsek ömrümüz boyunca da bizimle kalmaya devam edecekler. Bir düşünün geçmişten size çok büyük haksızlıklar yapan biri, yalnızca affetmediğiniz için hala uzaktan hayatınızı etkiliyor. Ne kadar can sıkıcı bir durum değil mi? Bu yüzden özellikle ilişkilerde gizli bölme dediğimiz alandaki isimleri çıkarmaya, bu alıştırmaya yaparken kendinizle baş başa kalmaya dikkat etmenizi isteyeceğim. Yine günün sonunda en huzur bulduğumuz yerde olmak istediğimiz gibi olacağız.

Reklam
Reklam

9'uncu gün görüşmek dileğiyle...

21 günde değişim hareketinin diğer günlerini görmek için tıklayın!