21 Mart Orman Haftası

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, gelecek nesillere bırakılabilecek en değerli ve en paha biçilmez mirasın, yaşanabilecek bir

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, gelecek nesillere bırakılabilecek en değerli ve en paha biçilmez mirasın, yaşanabilecek bir ortam hazırlamak ve onu korumak olduğunu bildirdi.

Altunbaş, 21 Mart Orman Haftası dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Orman Haftası'nın kutlanmasındaki amacın, ormanların korunması ve geliştirilmesinin önemi ile çok yönlü faydalarının halka duyurulması ve bu yöndeki ilginin arttırılması olduğunu belirtti.

Ağacı ve ormanı korumanın herkesin insanlık görevi olduğunu vurgulayan Altunbaş, şöyle devam etti:

Reklam
Reklam

"Ağacı, ormanı, suyu, taşı ve toprağı ile bu ülke hepimizin. Ona sahip çıkmak, herkesin en büyük görevidir. Gelecek nesillere bırakabileceğimiz en değerli ve en paha biçilmez miras, yaşanabilecek bir ortam hazırlamak ve onu korumaktır. Bu bilinçle hareket ederek uygarlığın en temel göstergesi olan ağacı ve ormanı korumak en önemli görevimizdir. Doğanın, ormanlarımızın diğer canlıları için de büyük önemi var. Aldığımız nefesin kesilmemesi, gölgelerimizin yok edilmemesi için yeşilimize ormanlarımıza sahip çıkmalıyız."

Muhabir: Cenk Yavuz Usta

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: