214 öğrenci keplerini fırlatarak mezuniyetlerini kutladı

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi 8.dönem mezuniyet töreni Büyük Anadolu Oteli'nde gerçekleştirildi. 214...

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi 8.dönem mezuniyet töreni Büyük Anadolu Oteli'nde gerçekleştirildi. 214 öğrencinin mezun olduğu törende öğrenciler diplomalarını aldıktan sonra büyük bir sevinç içerisinde keplerini fırlatarak mezuniyetlerini kutladı.
Törene saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlandı. Eğitim Fakültesi'nden mezun olan sınıf öğretmenliği, Türkçe öğretmenliği ve sosyal bilgiler öğretmenliği öğrencileri salona alkışlar içerisinde giriş yaptı. Salonu dolduran yüzlerce veli, çocuklarının sevincini paylaştı. Mezun olan öğrenciler adına konuşma yapan Büşra Karasu, 4 yıllık zaman içerisinde çok şeyler öğrendiklerini söyledi. Karasu, mezuniyetleri ile bir taraftan mutluluğu bir taraftan da okullarından ve arkadaşlarından ayrılacakları için hüzun yaşadıklarını söyledi.
Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr Ali Azar, okulun sekizinci mezunlarını verdiğini belirterek, ZKÜ Ereğli Eğitim Fakültesi olarak iyi yetişmiş, donanımlı, alanlarında uzman olan öğrenciler yetiştirdiklerini ifade etti.
ZKÜ Rektörü Mahmut Özer ise yaptığı konuşmada, Ereğli Eğitim Fakültesi’nin 2010-2011 eğitim, öğretim döneminde 214 mezun verdiğini, yıl sonunda ZKÜ’de toplam 6 bin 54 öğrencinin mezun olacağını söyledi.

Reklam
Reklam

FAKÜLTE, ÜNİVERSİTE BİRİNCİSİNİ ÇIKARDI
Konuşmaların ardından Eğitim Fakültesi'nde bölümlerini derece ile bitiren öğrencilere hediyeleri verildi. Mezun olan Türkçe Öğretmenliği bölümünü birinci, ikinci ve üçüncü olarak bitiren öğrencilerin, aynı zamanda Eğitim Fakültesi ve Karaelmas Üniversitesi'nde de dereceye girdikleri açıklandı. Türkçe öğretmenliği Bölüm birincisi Eğitim Fakültesi ve Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Birincisi Büşra Karasu, Türkçe öğretmenliği Bölüm ikincisi Eğitim Fakültesi ve Zonguldak Karaelmas Üniversitesi ikincisi Gizem Kırantay ve Türkçe öğretmenliği Bölüm üçüncüsü Eğitim Fakültesi ve Zonguldak Karaelmas Üniversitesi üçüncüsü Sevcan karakuş’a ödülleri verildi.
Eğitim Fakültesi binasını yaptıran Haci Kadri Yılmaz’ın kızı Zuhal Yılmaz, her yıl mezun olan ve ilk üçe giren öğrencilere altın hediye etti.
Törene, Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Ereğli Belediye Başkan Vekili Güler Demiroğlu, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, ZKÜ Ereğli Denizcilik İşletmeciliği ve Yöneticiliği Yüksek Okulu Müdürü Sırrı Sunay Gürleyük, bazı öğretim görevlileri, öğrenci velileri katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz