22 Ekim Perşembe - Günlük burç yorumları

Tüm burçlar Ay-Merkür olumlu görünümüyle perşembe gününe adım atıyor. Bu sürecin etkilerini günlük burç yorumlarında görebilirsiniz. İşte İremSu'nun yorumladığı günlük burç yorumları...

Tüm burçlar 22 Ekim Perşembe gününe Ay-Merkür olumlu görünümüyle adım atıyor.. Bu süre koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçlarını nasıl etkileyecek? Ay-Merkür olumlu görünümü burçlardaki aşk, iş ve para durumuna etkisi nedir? Günlük burç yorumlarınızda bu etkiyi görebilirsiniz. Günlük burç yorumlarının detayını okumak için haberimizdeki linke tıklamanız yeterli.

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

EKİM AYI BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

Koç burçları Ay-Merkür olumlu görünümüyle perşembe gününe adım atıyor. Sosyal ilişkilerinizi, özel hayatımızı önemseyeceksiniz. Kafanızın içinde birden fazla düşünce ve yenilik belirebilir. Boğa burçları Ay-Merkür görünümüyle Perşembe gününe adım atıyor. Eğer ilişkinizde veya farklı bir konuda sıkıntınız varsa, bunları çözümlemek istiyorsanız, artı ve eksileriyle durumu ele almanızda yarar var. İkizler burçları Ay-Merkür görünümüyle adım atıyor. Bu olumlu enerjinin katkısıyla fikirlerinizi kendinizden emin bir şekilde dışarıya iletir ve çevrenizdeki insanların dikkatini çekersiniz. Yengeç burçları Ay-Merkür arasındaki görünümle perşembe günü başlayacak. Partnerinizin gururlu halleri, sürekli kendinden yana olan tavırları canınızı sıksa da, onun bu halini çekici bulabilirsiniz. Aslan burçları güne Ay-Merkür olumlu görünümüyle başlayacak. Bu enerji, zihnen rahatlatıcı ve çevrenizdeki insanlarla uyumlu tarzda konuşmanızı sağlayıcıdır. Sizi sakinleştirir, adil düşünmenizi sağlar. Zorlayıcı meseleleri farklı bir bakış açısıyla ele almanızda yardımcı olur. Başak burçları Ay-Merkür görünümüyle başlıyor. Siz bu enerji sayesinde, hedefinize göre bir yol ve yön tespitinde bulunabilir, gerekenleri tespit edebilirsiniz. Terazi burçları Ay-Merkür görünümüyle başlıyor. Bu enerji, doğru bir karar verebilmek için, adil düşünülmesi gerektiğini işaret ediyor. Karar vermeniz gerektiği hususunda sizi uyandırıcıdır. Arkadaşlık duygunuz, yeni insanlarla tanışma arzunuz ön plandadır. Akrep burçları Ay-Merkür arasındaki görünümle başlıyor. Kim ne derse desin, ne yaparsa yapsın kafanıza takmayınız. İç dünyanızda sizi rahatsız eden konular üzerinde eğer istemiyorsanız konuşmayınız. Önemli olan zihninizi rahatlamaksa, kitap okuyun, güne geç uyanın veya dilediğiniz gibi günü planlayın. Yay burçları Ay-Merkür görünümüyle Perşembe gününe adım atıyor. Bu enerji, karşınızdaki kişinin veya bir durumun olumsuz yönleri üzerinde durmak yerine, hayatın tadına varmanız gerektiğini söylüyor gibi. Oğlak burçları güne Ay-Merkür görünümüyle başlıyor. Herhangi bir iş üzerinde olumlu bir sonuç alabilmek için, sabırsızlıktan uzak durmanız gerektiğini gösteriyor. Kova burçları güne Ay-Merkür görünümüyle başlıyor. Bu enerjinin etkisi altında, sizi olduğunuz gibi kabul etmeleri, söylediğiniz bir söze ters karşılık vermeleri, muhalefet etmelerinden hoşlanmazsınız. Çekici sevimli sıra dışı yanlarınızla bir bütünsünüzdür. Ruhunuz özgür olmak ister. Balık burçları Ay-Merkür görünümü altında Perşembe gününe adım atıyor. Bu enerji bazen sessiz bazen neşeli, bazen de sanki kimseyi umursamıyormuş gibi davranabilirsiniz. Bu gelgitler arasında, eğer birileri hoşunuza gidecek bir şeyler söylerse hemen kolayca ortama ayak uydurur ve sanki hiç bir şey olmamış gibi havadan sudan konuşabilirsiniz.

Reklam
Reklam

İremSu kimdir?

5 Ocak 1962 tarihinde doğdu. 1990 yılında Astrolojiyle ilgilenmeye başladı. O yıllarda ülkemizde astroloji alanında başvurabilecek kaynaklar, danışılacak kişiler sınırlıydı. 1997 yılına kadar kendi çabasıyla ilerledi ve astrolojinin özünü idrak etmeye çalıştı. 1997-2002 tarihleri arasında özel ders aldı. 2002-2005 döneminde çeşitli internet sitelerinde yazılar yazdı ve paylaşımlarda bulundu. Bu dönem hem gelişim hem deneyim sahibi olma hem de bir çok kişiyle tanışma fırsatı bulmasını sağladı. 2005 yılı itibariyle Mynet.com sitesinde Astroloji Danışmanı olarak göreve başladı. O tarihten bu yana hem kişisel danışmanlık hizmeti vermekte hem de köşesinin sorumluluğu gereği olan tüm bilgileri günlük, aylık ve yıllık yorumlar şeklinde takipçileriyle paylaşmaktadır.

Astroloji nedir?

Astroloji, doğum bilgileri ve gök cisimlerinin konumları ile kişilerin karakterleri ve başlarına gelecek olaylar hakkında kestirimlerde bulunulabileceği düşünülen bir inanç sistemidir. Bu sistem içerisinde yıldız haritaları veya başka araçlar kullanarak geçmişteki olayları açıklamaya çalışan ya da gelecekle ilgili iddialarda bulunan kişilere astrolog denir. Astrologlar kimi zaman tüzel kişilerin (örneğin, bir ülkenin) geçmişi hakkında açıklamalar ya da geleceği hakkında tahminlerde de bulunabilirler.Astroloji, bir bilim dalı değildir. Gökcisimlerinin davranışını ve diğer gök olaylarını inceleyen bilim dalları astronomi ve astrofiziktir. Astroloji, gökcisimlerinin konumlarını belirlemek için bilimsel verileri kullanır, ancak bu verilerden yapılan çıkarımlar bilimsel yönteme dayanmaz. Bu çıkarımların yapılmasında, bilim dallarında olduğu gibi kontrollü deneyler sonucunda elde edilmiş kurallar kullanılmaz.

Reklam
Reklam