22. Hasyurt Tarım Fuarı'nı 25 Bin Kişi Ziyaret Etti

Finike ilçesine bağlı Hasyurt beldesinde düzenlenen 22. Hasyurt Tarım Fuarı'nı yaklaşık 25 bin kişinin ziyaret ettiği bildirildi.

Finike ilçesine bağlı Hasyurt beldesinde düzenlenen 22. Hasyurt Tarım Fuarı'nı yaklaşık 25 bin kişinin ziyaret ettiği bildirildi.

Hasyurt Belediye Başkanı Muammer Genç, gazetecilere yaptığı açıklamada, 4 gün süren fuarda 100'e yakın firmanın 170 stantta ürünlerini tanıttığını belirtti.

Fuarın tarımsal alandaki yenilikleri bölge çiftçileriyle buluşturması adına önemli görev üstlendiğini dile getiren Genç, "Fuara katılan firmalarımızla yaptığımız görüşmelerde fuar organizasyonundan memnun olduklarını bildirdiler. Fuar sayesinde çiftçilerimiz tarım sektörünün yeni kullanımına giren bir çok tarım ürünü ve aletlerini tanıma fırsatı buldu. Fuarımızı yaklaşık 25 bin kişi ziyaret etti" dedi.

Reklam
Reklam

Fuara katılımı arttırmak için Türkiye'nin farlı tarım bölgelerine gittiklerini ve ziyaretçileri fuara davet ettiklerini anlatan Genç, fuarda görev yapan belediye personeli ve fuar organizasyon komitesi üyelerine de özverili çalışmalarından dolayı plaket verdi.

Muhabir: Mehmet Çakmak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: