22 Yıllık Bebek Hasreti Tüp Bebek İle Sona Eriyor

Çorlu`da yaşayan Filiz-Fatih Bilgin çiftinin 22 yıllık bebek hasreti Trakya bölgesinin tek tüp bebek merkezine...

Çorluda yaşayan Filiz-Fatih Bilgin çiftinin 22 yıllık bebek hasreti Trakya bölgesinin tek tüp bebek merkezine sahip olan hastanesi Özel Reyap Hastanesi büyük bir mutluluğa dönüşüyor. Bilgin ailesinin bebek özlemi, Filiz Bilginin 41 yaşında olmasına karşın tüp bebek yöntemiyle hamile kalmasıyla sevince dönüştü. Hastanenin doktorları henüz 2,5 aylık hamile olan Bilgin`in bu sürecinin son derece iyi gittiğini söylediler.

1990 yılında evlenen, bir türlü bebek sahibi olamayan ve bu süreçte yıllardır çocuk sahibi olabilmek için çalmadık kapı bırakmayan Fatih ve Filiz Bilgin çiftinin bebek özlemi sona eriyor.

Reklam
Reklam

Yıllardır çocuk sahibi olma hasretiyle çalmadık kapı bırakmadıklarını, maddi olarak ciddi paralar öderken manevi olarak da her seferinde olumsuz netice alarak hayal kırıklığına uğradıklarını kaydeden Filiz Bilgin: “Son olarak Özel Reyap Hastanesine başvurarak tüp bebek yöntemi ile bebek sahibi olmaya karar verdik. 22 yıldır çocuk sahibi olma hasretiyle bekliyoruz. Bu haberi öğrenince mutluluktan havalara uçtum. Bu anı uzun yıllar bekledik. Eşime hamile kaldığımı söyleyince anlatılmaz bir mutluluk yaşadı. Özel Reyap Hastanesi Kadın Doğum Doktoru Kemal Bey ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Filiz Bilgin ayrıca çocuğu olmayan ailelerin mutlaka tüp bebek yöntemini denemeleri gerektiğini ifade ederek: “Çocuk sahibi olabilmek için son şansımız tüp bebek yöntemiydi. Bizim için en büyük avantaj ise Çorluda böyle bir tüp bebek merkezinin olmasıydı. Eşimin ve benim işimiz dolayısı ile İstanbula gidip gelme imkânımız olmuyordu. Çorlu`da tüp bebek merkezinin olması maddi olarak da bizi rahatlattı” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Yaşanan tüm süreçte gelininin yanında olan Kayınvalide Nihal Bilgin ise “65 yaşında torun sahibi olacağım. 3. torunum olacak inşallah” dedi.

Yapılan tetkik ve muayeneler sonucu ailenin tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olabileceğine kanaat getirdiklerini kaydeden hastanenin Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı Op. Dr. Kemal Yıldız 15 günlük takip sonrası aileye hamile kalındığının müjdesini verdiklerini söyledi. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Özel Reyap Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı - Tüp bebek Ünitesi Sorumlusu Op. Dr. Kemal Yıldız, Filiz Bilginin hamilelik sürecinin gayet iyi bir şekilde gittiğini belirterek: “35 yaşından sonra tüp bebek yöntemi ile hamile kalmak gerçekten zor bir durum. Şu anda 41 yaşında olan Filiz Hanımın hamile kalması bizi de oldukça sevindirdi. Bebek sahibi olamayan aileler tüp bebek yöntemiyle İstanbula kadar gitmeden hastanemize başvurabilir. Hem maddi olarak avantajlı duruma geçerler hem de daha az vakit harcayarak yorulmadan tüm imkânlarımızdan faydalanabilirler” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: