23 Aralık'ta, "Gençlik Lideri Eğitimi" Başvurusu Sona Eriyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Ankara'da yapılacak "Gençlik Lideri Eğitimi" için başvurular, 23 Aralık cuma günü sona erecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Ankara'da yapılacak "Gençlik Lideri Eğitimi" için başvurular, 23 Aralık cuma günü sona erecek.

Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor (GHSM) İl Müdürü Harun Turhan yaptığı açıklamada, 10-13 Aralık tarihleri arasında Ankara'da düzenlenecek "Gençlik Lideri Eğitimi" için http://form.gsb.gov.tr/30\_genclik lideri adresinden başvuru formu doldurularak, formun çıktısı ve öğrenim belgesi ile Niğde GHSM'ne şahsen müracaat etmeleri gerektiğini belirtti.

Adayların sadece tek bir il için başvuru yapabileceklerini belirten Turhan, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Gençlik Lideri Eğitimine katılacakların tespiti için yapılacak değerlendirmeler, 26-27 Kasım tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde ilgili GHSM bünyesinde kurulan komisyon tarafından gerçekleştirilecek. Uygun görülen adaylar, 30 Kasım cuma günü bakanlığın web sitesinden duyurulacak."

Ayrıca, eğitime katılacak adayların yol giderlerinin kendileri tarafından, yemek konaklama ve eğitim giderlerini ise bakanlık tarafından karşılanacağı, spor malzemelerini varsa çalabildikleri enstrümanlarını yanlarında getirmeleri gerektiği belirtildi.

Muhabir: Betül Abbak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: