23 Nazillili Ramazan’ı Kutsal Topraklarda Geçirecek

Nazilli'den Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı'nı kutsal topraklarda geçirecek olan 23 kişilik umre kafilesi dua...

Nazilli'den Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı'nı kutsal topraklarda geçirecek olan 23 kişilik umre kafilesi dua ve gözyaşlarıyla kutsal topraklara uğurlandı.

Duygulu anların yaşandığı Nazilli İlçe Müftülüğü ve Koca Cami bahçesinde düzenlenen uğurlama töreninde konuşan Umre Kafilesi Başkanı Kuyucak Merkez Ziya Dedeoğlu Cami İmam Hatibi Behçet Ceylan, Peygamber Efendimizin Ramazan ayında yapılan umrenin kendisiyle yapılan hacca bedel olduğunu söyledi. Umre ziyaretinin toplam 37 gün süreceğini belirten Ceylan; “Allah umreye gidecek kardeşlerimizin umrelerini makbul ve en güzel şekilde yapıp gelmeyi nasip eylesin. Aldıkları eğitim ile Umre’de neler yapacaklarını ve neler yapılması gerektiğini öğrenen kardeşlerimizin Yolda zikriyle fikriyle, daima meşgul ve sabırlı eylesin O mübarek topraklarda peygamberimizin ashabından binlerce Allah dostu ve nice Salih insanlar orada meftundur. Umrelerini eksiksiz yaptıktan sonra da haneyi saadetlerine ve evlatlarına dönmeyi nasibi müyesser eylesin. Allah herkese kutsal toprakları nasip etsin“ dedi.

Reklam
Reklam

Umre yolcuları yakınları ile vedalaştıktan sonra Müftülük binası önünde çekinilen hatıra fotoğrafının ardından gözyaşları arasında kutsal topraklara uğurlandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: