23 Nisan Basketbol Şenliği Heyecanı

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basketbol Antrenörü Fevzi Ak koordinatörlüğünde 23 Nisan Basketbol...

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basketbol Antrenörü Fevzi Ak koordinatörlüğünde 23 Nisan Basketbol Şenliği düzenlendi. Şenlikte, miniklere ödüllerini Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran verdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basketbol Antrenörü Fevzi Ak koordinatörlüğünde 23 Nisan Basketbol Şenliği düzenlendi. Toplamda 196 minik ve küçük kategorilerinde basketbol eğitimi gören sporcular, arasında düzenlenen müsabakalarda dereceye girenlere madalyalarını İl Müdürü Ömer Faruk Şiran verdi.

Reklam
Reklam

Basketbol şenliğinde yılın en değerli sporcuları ve en iyi şutörleri de seçildi. Küçük erkeklerde Faik Öner ve küçük bayanlarda Esranur Yıldırım en değerli sporcu seçilirken minik erkeklerde Emirhan Ersoy ve minik bayanlarda Cansu Peker en değerli sporcu seçildi.

Yılın en iyi şutörlerinde ise küçük erkeklerde Emre Erçoban ve küçük kızlarda Şevval Yıldırım en çok atış yapan oyuncular oldu. Minikler kategorisinde ise Nazlı Gül Başçınar ve Berkay Yılmaz en iyi şutör oldular.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, en iyi şutörlerle basket atışı yaparak yarışmayı da ihmal etmedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: