23 Nisan Hazırlıkları Sürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali hazırlıkları kapsamında koordinasyon toplantıları devam ediyor....

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali hazırlıkları kapsamında koordinasyon toplantıları devam ediyor. 41 ülkeden binin üzerinde çocuğun katılacağı ve bu yıl 5’incisi gerçekleştirilecek festivalin eksiksiz hayata geçirilmesi için okul aile birliği yöneticileri ile toplantı yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği ve büyük ilgi gören 23 Nisan festivali heyecanı için sayılı günler kaldı. 18-24 Nisan günlerinde gerçekleşecek uluslararası festival, bu sene de birbirinden güzel ve anlamlı etkinliklerle tüm dünya çocuklarını kucaklayacak. Türkiye’nin “ilk ve tek” Çocuk Fuarı olma özelliğini taşıyan ‘Çocuk Eğitim, Eğlence ve Bilim Fuarı’nın da olacağı festival hazırlıkları da titizlikle yürütülüyor. Bu amaçla okul aile birliği yöneticileri ile bir toplantı düzenlendi. Toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nermin Tol, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Raşit Fidan, Halkla İlişkiler Şube Müdürü Zafer Sevil ve Kocaeli’deki okul aile birliği yöneticileri katıldı. Toplantıda 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali için her şeyi en ince ayrıntısına kadar planlama yaptıklarını dile getiren Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Raşit Fidan yöneticilere festival hakkında bilgilendirici bir sunum gerçekleştirdi.

Reklam
Reklam

Fidan, festival için Kocaeli’ye gelecek binin üstünde çocukla ilgilenecek okul aile birliği yöneticilerine büyük görev düştüğünü kaydederek, büyükşehir olarak üstlerine düşen görevleri yapacaklarını bu hassasiyeti diğer kurum ve kuruluşlarının da göstereceğinden emin olduklarını dile getirdi. Öte yandan ilçe belediyeleri Basın Yayın ve Halkla İlişkiler sorumluları ile de bu kapsamda toplantı düzenlendi. Toplantıda her belediyenin 23 Nisan Festivalini sahiplenmesi gerektiği vurgulandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: