23 Nisan İçin İlk Grup Venezüella'dan Geldi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Festivali'ni renklendirecek ülkelerden biri olan Venezüella Kocaeli'ne geldi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Festivali'ni renklendirecek ülkelerden biri olan Venezüella Kocaeli'ne geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Festivali için Kocaeli'ne ilk olarak Venezüella geldi. 11 kişilik grup İstanbul Atatürk Hava Limanı'na saat 14.00'da iniş yaptı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası önüne gelen grup burada Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı tarafından çiçekle karşılandı. Burada fotoğraf çektiren grup ailelerle buluşmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi İlköğretim Okulu'na gittiler. Festival süresince Venezüellalı arkadaşlarını misafir edecek olan öğrenciler yeni bir arkadaş edineceklerinden dolayı heyecanlı bir o kadar da mutlu olduklarını kaydettiler.

Reklam
Reklam

Yarın, Sırbistan, Kazakistan, Moldova, Azerbaycan, Rusya, Meksika ve Fas Kocaeli'ye gelecek. Çarşamba günü Kosova, Ukrayna, Litvanya, Makedonya, Arnavutluk, KKTC, Kırgızistan, Irak, Japonya, Bosna Hersek, Endonezya, Macaristan ve Pakistan Kocaeli'ne ulaşacak. Daha sonraki günlerde de diğer ülke grupları kente gelmeye devam edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: