23 Nisan İlköğretim Okulu'na Malzeme Yardımı

Kocaeli Üniversitesi ile Kocaeli Gençlik Merkezi üyelerinin ortaklaşa hazırladıkları, Kocaeli Üniversitesi PDR öğrencilerinin ‘Topluma Hizmet...

Kocaeli Üniversitesi ile Kocaeli Gençlik Merkezi üyelerinin ortaklaşa hazırladıkları, Kocaeli Üniversitesi PDR öğrencilerinin ‘Topluma Hizmet Dersi’ kapsamında kardeş okul seçtikleri Adıyaman 23 Nisan İlköğretim Okulu'na, malzeme yardımında bulunuldu.

23 Nisan İlköğretim Okulu'nda yapılan malzeme yardımına; Adıyaman Gençlik Hizmetleri Spor Şube Müdürü Yaşar Sarıkaya, Adıyaman Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Yenigün, Kocaeli Üniversitesi PDR öğrencisi Nigara Azahova ile okul idaresi katıldı.

Malzeme dağıtım töreninde konuşan 23 Nisan İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Abuzer Kurt, “Kocaeli Üniversitesi öğrencilerine yapmış oldukları bu güzel ve anlamlı yardım için çok teşekkür ediyorum. Örnek bir davranış oldu” dedi.

Reklam
Reklam

Daha sonra konuşan Gençlik Hizmetleri Spor Şube Müdürü Yaşar Sarıkaya, “Kocaeli Üniversitesi öğrencileriyle Kocaeli Gençlik Merkezi üyelerinin yapmış oldukları çalışmalar sonucu, ilimizde bulunan 23 Nisan İlköğretim Okulu'nu kardeş okul belirleyerek, 80 kolilik malzemeyi okulumuza getirdiler. Ben bu anlamda öncelikle Kocaeli Üniversitesi öğrencilerine, çalışanlarına ve üniversite rektörlüğüne teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bu malzemeler öğrencilerimize ciddi anlamda katkı sağlayacak” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından, yardım malzemeleri öğrencilere dağıtıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz