23 Nisan kültür turları

Etstur, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kapsayan 3 günlük tatil döneminde Anadolu Kültür Turları hazırladı…

Türk tatilcisinin ilk tercihi Etstur, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kapsayan 3 günlük tatil dönemini değerlendirmek isteyen misafirlerine için özel kültür turları hazırladı. Likya, Safranbolu-Ilgaz-Amasra-Bartın ya da Assos, Bozcaada, Foça, Ayvalık, Cunda… Etstur’un kültür turları Türkiye’nin sahip olduğu kültür ve doğal güzellikleri daha yakından tanımak isteyenleri bekliyor…
Etstur’un kültür turları alanında sahip olduğu tüm deneyimi, 23 Nisan tatili için organize ettiği programlara taşıdığını dile getiren Etstur Kültür Turları Müdürü Serdar Eşmeli, Etstur imzasını taşıyan tüm tur programlarının, lüks ve konforlu otobüslerle Anadolu’da bahar keyfi yaşatacak şekilde organize edildiğini belirterek hedeflerini “İki bini aşkın misafirimize daha ülkemizin zenginliklerini tüm detayları ile tanıtma fırsatı bulmak” olarak açıkladı.
Etstur’un kültür turlarından seçtiklerimiz:
Masmavi bir Likya Gezisine Yelken Açın: Adını tarihi Likya uygarlığından alan ve Muğla yöresine yönelik gerçekleştirilen tur, 22 Nisan’da yola çıkacak. Tur misafirlerini ilk olarak yeşille mavinin harmanlandığı Dalyan’ın rahatlatıcı doğası karşılayacak. Dalyan’daki ilk tekne turuyla birlikte Ölüdeniz ve Kelebekler Vadisi ile 12 Adalar Tekne turları sizi maviye doyuracak. Bu özel turla hem Kral Mezarları’nı gezebilecek hem de caretta caretta’lerı görebileceksiniz. İki gece otel konaklamalı tur, 229 TL.’den başlayan fiyatlarla gerçekleştirilecek.

Reklam
Reklam

**Farklı tatil seçenekleri için tıklayın!

**

*****
Dopdolu Kapadokya Turu: Dünyanın sayılı doğal güzelliklerinden olan Kapadokya Yöresi, size sürekli farklı yönlerini göstererek kendine hayran bırakacak. 22 Nisan akşamı yola çıkarak, peri bacaları arasında dolaşabilir, balonla yöreyi yukarıdan inceleyebilir, yer altı mağaralarının ilgi çekici hikayesini öğrenebilirsiniz. 23 Nisan Kapadokya Kültür Turu, 299 TL.’den başlayan fiyatlarla gerçekleştirilecek.

**Farklı tatil seçenekleri için tıklayın!

**

*****
Karya Turu ile Manisa-Marmaris ve Civarını Keşfedin: Amasyalı ünlü coğrafyacı Strabon’un meşhur eseri Geographica’da, Manisa, Marmaris ve civarına verdiği isim olan Karya yöresini tanımak isteyenlere çok özel fırsatlar sunan Karya Turu ile, Efes Antik Kenti’nin ilgi çekici hikayesini dinleyebilir, ünlü Şirince Şarapları’nı tadabilir, Azmak Çayı’nda Tekne Turu’na çıkabilirsiniz.
22 Nisan tarihinde yola çıkacak, iki gece otel konaklamalı turun fiyatı ise 259 TL.’den başlıyor.

**Farklı tatil seçenekleri için tıklayın!

**

*****
Amasra-Bartın’lı Safranbolu Turu: 23 Nisan tatili çok da sıcak olmayan bir dönemde gezginlere yeni yerleri keşfetme fırsatı veriyor. Safranbolu Turu’nda, hem tarihi Safranbolu evlerini gezebilir, safranlı lokumların tadına bakabilir hem de kendinizi Amasra’nın lezzetli balıkları ve salatalarıyla hazırlanmış karşı konulamaz bir ziyafetin ortasında bulabilirsiniz.
23 Nisan’da yola çıkacak, iki gece otel konaklamalı tur 299 TL.’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Reklam
Reklam

**Farklı tatil seçenekleri için tıklayın!

**

*****
Assos, Bozcaada, Foça, Ayvalık, Cunda Misya Turu’nda: Kültür Turları’nın en güzel yönü en iyi rehberleri, en sıcak yol arkadaşlarını, en güzel rotaları, en özel lezzetleri bir araya toplaması. Misya Turu da harika rotası ve dopdolu programıyla Athena Tapınağı’ndaki efsaneler, Cunda’daki nefis lezzetler, Yeşil Türbe’den alacağınız huzur ve daha pek çok güzel anıyı unutamayacaksınız.
Misya Turu’na 229 TL.’den başlayan fiyatlarla katılabilir, lüks Etstur otobüsleriyle 22 Nisan’da yöreye doğru yola çıkabilirsiniz.

**Farklı tatil seçenekleri için tıklayın!

**

******
Türkiye’nin Şifa Deposu Pamukkale: Yüzyıllardır şifa dağıtan Pamukkale, dört günlük 23 Nisan tatilinde güzel bir tatil alternatifi olacak. Eski çağlarda tedavi amaçlı kullanılan Antik Havuz, hekimlik ve kehanet tanrısı Apollon’a adanmış Tapınak, antik şehir Afrodisias, meşhur travertenler geçmişle bugünü harmanlayan yolculuğun önemli durakları olacaklar. 22 Nisan gecesi hareket edecek iki gece otel konaklamalı tur, 329 TL.’den başlayan fiyatlarla gerçekleştirilecek.
Tüm tur programları hakkında detayları öğrenmek ve kayıt yaptırmak için 444 0 387’yi arayabilir, www.etstur.com adresini inceleyebilirsiniz.

Reklam
Reklam

**Farklı tatil seçenekleri için tıklayın!

**