23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı Kutlanıyor

Aydın'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenle kutlandı.

Aydın'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenle kutlandı.

Kutlamalar kapsamında Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü önünden Adnan Menderes Stadı'na kadar şenlik yürüyüşü yapıldı.

İlk ve orta okulların yanı sıra Polonya, Litvanya, Macaristan, Letonya ve Makedonya'dan gelen öğrenci grupları da yürüyüşe katılarak Türk çocuklarının coşkusuna ortak oldu. Kutlamalar kapsamında misafir öğrenciler ülkelerinin halk oyunlarını sergiledi.

Kutlamaları Vali Kerem Al'ın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Salih Karataş, Belediye Başkan Vekili Sümran Ünal, AK Parti İl Başkanı Sadık Atay ve diğer protokol üyeleri de izledi.

Reklam
Reklam

Programın sonunda Devrim Çetinkaya isimli vatandaş, Vali Kerem Al'a İstiklal Marşı'nın okunmaması nedeniyle tepki gösterdi.

Vali Al, Çetinkaya'ya tüm okullarda tören yapıldığına işaret ederek İstiklal Marşı'nın herkesin onuru olduğunu ifade etti.

Muhabir: Suat Deniz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: