23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, çocuklara yapılan yatırımlarda eğitim başta olmak üzere hiçbir fedakarlıktan kaçınılmaması gerektiğini belirtti.

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, çocuklara yapılan yatırımlarda eğitim başta olmak üzere hiçbir fedakarlıktan kaçınılmaması gerektiğini belirtti.

Özer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, 23 Nisan 1920'nin Türk egemenliğinin resmen tüm dünyaya kanıtlandığı tarih olduğunu kaydetti.

23 Nisan 1920'yi Mustafa Kemal Atatürk'ün Çocuk Bayramı ilan ederek, tüm dünya çocuklarına armağan ettiğini hatırlatan Özer, "Milletimizin gurur ve coşku günü olan 23 Nisan, Atatürk'ün çocuklara verdiği değeri ve duyduğu güveni en güzel şekilde ortaya koymaktadır" dedi.

Reklam
Reklam

Özer, şunları ifade etti:

"Çocuklarımıza yapacağımız yatırımlarda eğitim başta olmak üzere hiçbir fedakarlıktan kaçınmamalıyız. Bu yatırımın temelini ne kadar sağlam atarsak geleceğimizin yatırımı da kadar sağlam olur. Çünkü çocuklarımız, büyüdüklerinde çeşitli devlet kademelerinde ve farklı iş gruplarında sorumluluk sahibi kişiler olacaklar, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edecek ve yarınlara taşıyacaklar. Çocuklarının başarılı, sağlıklı, huzurlu ve mutlu olmaları için aileler fedakarca çalışırken çocuklarımızın da kendilerine sağlanan imkan ve fırsatların kıymetini iyi bilmeleri, kendilerini en iyi şekilde yetiştirebilmek için daha çok gayret göstermeleri gerekmektedir."

Denizli Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül ise, çocukların bayramını kutlayarak, Atatürk'ün geleceğin güvencesi olan çocuklara her zaman güven duyduğunu kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: