23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can, Atatürk'ün böylesine anlam taşıyan bir bayramı çocuklara armağan etmesindeki gayenin, demokrasiyi Türkiye'nin her ferdine

AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can, Atatürk'ün böylesine anlam taşıyan bir bayramı çocuklara armağan etmesindeki gayenin, demokrasiyi Türkiye'nin her ferdine en küçük yaştan öğretmeye başlamasında saklı olduğunu bildirdi.

Can, yaptığı yazılı açıklamada, yarınların temeli olan çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 92 yıl önceki öneminin bugünde devam ettiğini kaydetti.

Milletin gösterdiği birlik ve bütünlüğün bir eseri olan TBMM'nin her koşulda bu milletin bağımsızlığının sembolü, millet iradesinin üstünlüğünün değişmez koruyucusu olacağını ifade eden Can, şunları bildirdi:

Reklam
Reklam

"Ulu Önder Atatürk'ün böylesine anlam taşıyan bir bayramı çocuklarımıza armağan etmesindeki gaye, demokrasiyi bu ülkenin her ferdine en küçük yaştan öğretmeye başlamasında saklıdır. Bugün hızla büyüyerek gelişen bir Türkiye konuşuluyorsa, bu; millete iradesine sahip çıkıldığının gösterilmesi üzerine kurulmuş bir başarıdır. Ülkemizin yarınlarına bugünden sahip çıkan tüm çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: