23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında kendisini ziyaret eden ilköğretim 2. sınıf öğrencisi

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında kendisini ziyaret eden ilköğretim 2. sınıf öğrencisi Nazar Çınar'a koltuğunu temsili olarak devretti.

Vali Cerrah, Vali İsmail Fırat İlköğretim Okulu öğrencilerini makamında kabul etti.

İlköğretim 2. sınıf öğrencisi Nazar Çınar'a temsili olarak makamını devreden Cerrah, "Valilik makamı halka hizmet eden bir koltuktur. Valilik makamını Nazar kızımıza devrediyorum. 81 vilayet içerisinde sadece Yalova Valimiz bayan. Şimdi bir de Nazar kızımız oldu" dedi.

Reklam
Reklam

Okulların daha cazip hale gelmesi için yeni projeler uyguladıklarını belirten Cerrah, şunları kaydetti:

"Milli Eğitim Bakanlığımızın Okullar Hayat Bulsun Projesi'ni uyguluyoruz. Bu proje ile okullar kapansa dahi bilgisayar sınıfları ve kütüphaneler açık kalacak. Öğrencilerimiz ve halkımızın okullarımızdan tüm yıl boyunca faydalanabilecekler."

Vali Cerrah, öğrenciler Nazar Çınar, Osman Gözgeç ve Merve Nisa Gök'e birer saat ile hediye paketleri vererek, derslerinde başarılar diledi.

Ziyarette, öğrencilere, İl Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç, Okul Müdürü Müslim Aydede, okul öğretmenleri Mustafa Gümüştaş, Sibel Bozdoğan eşlik etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: