23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Aladağ ilçesinde ilköğretim öğrencileri, temsili olarak makamlara oturdular.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Aladağ ilçesinde ilköğretim öğrencileri, temsili olarak makamlara oturdular.

Sinanpaşa Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) öğrencileri, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Ünal Güder'i ziyaret etti. Ziyaret sırasında 5. sınıf öğrencisi Ayşe Yaren, makamı geçici olarak Güder'den devraldı.

Yaren, çağrı butonuna basarak misafirlerine kolonya ve çay ikram etmelerini istedi. Ardından Güder'den ilçedeki günlük asayiş raporunu isteyen Güder, "Aladağ Halkı, genel olarak sakin bir halk. İlçemizde sık sık asayiş problemleriyle karşılaşmıyoruz. Genellikle ilçe dışından gelen yabancı şahısların yaptığı hayvan hırsızlığı veya kaçak avlanma ile ilgili olaylarla karşılaşıyoruz. Bu konuda göreve gittiğimiz köylerde halkı hayvan hırsızlığına karşı uyararak tedbir almalarını istiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Ayrıca, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin Kaymakamlık makamında, Sinanpaşa YİBO öğrencilerinde diğer bir grubun da Belediye Başkanlığı makamında temsili olarak görev aldıkları bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: