23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, yarının büyükleri çocukların sevincini ve coşkusunu paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu bildirdi.

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, yarının büyükleri çocukların sevincini ve coşkusunu paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu bildirdi.

Bayraktutan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, 23 Nisan 1920'nin Türk milleti için tarihi değer taşıyan dönüm noktası olduğunu ifade ederek, 23 Nisan'ın Türk milletinin egemenliğini eline aldığı ve vatanına sahip çıktığı gün olduğunu vurguladı.

Bu anlamlı günde TBMM'nin açılmasına önderlik eden Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü, İstiklal Savaşı'nın tüm kahramanlarını, şehitleri, Birinci Meclis üyelerini saygı, minnet ve şükranla andığını belirten Bayraktutan, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Bütün ulusumuzun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, geleceğimizin teminatı olan tüm çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyor ve gözlerinden öpüyorum. Yarının büyükleri çocuklarımızın sevincini ve coşkusunu paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. TBMM'nin açılışının 93. yılını kutlamanın mutluluğu ve kıvancı içinde tüm vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayıp, Ulu Önder Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi bir kez daha şükranlarımla anıyorum."

Muhabir: Yusuf Okur

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: