23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

Bilecik'in Bozüyük İlçe Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın...

Bilecik'in Bozüyük İlçe Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın farklı kültürlerin buluşmasına ve kaynaşmasına aracılık ettiğini kaydetti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Bakıcı, 23 Nisan 1920 tarihinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışı dolayısıyla halkın yönetime tam anlamıyla hakim olmasının ilk günü olduğu için ulusal egemenlik açısından önemli bir anlam taşıdığını ifade etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın tüm dünya çocuklarının kardeşçe kutladığı, barış içinde yaşanabilecek bir dünyanın tohumlarının atıldığı ilk ve tek çocuk bayramı olduğunu hatırlatan Bakıcı mesajına şöyle devam etti:

Reklam
Reklam

“Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu itibarla büyük anlamlarla yüklüdür. 23 Nisan, dünya çocuklarının katılımıyla kutlanan, barış ve kardeşlik gibi yüce değerlerin içtenlikle paylaşılmasına, dünyaya yayılmasına, farklı kültürlerin buluşmasına ve kaynaşmasına aracılık eden bir bayramdır. Yüzlerinde gülücüklerin, kalplerinde sevgi ve umut çiçeklerinin hiç solmamasını temenni ettiğimiz, bunun için büyük gayret sarf ettiğimiz bütün çocuklarımızın ve Milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, tüm dünya çocuklarının barış ve huzur içinde yaşamasını diliyorum.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: