23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Zeybek, 23 Nisan'ın, Türk milleti ve Atatürk'ün çocuklara verdiği önemin, inancının ve güveninin bir

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Zeybek, 23 Nisan'ın, Türk milleti ve Atatürk'ün çocuklara verdiği önemin, inancının ve güveninin bir göstergesi olduğunu bildirdi.

Zeybek, mesajında, milli mücadeleye önderlik eden bir ruh ile 23 Nisan 1920'de açılan Meclis'in, kurulduğu andan bugüne kadar geçen 93 yıllık süre içinde devletin, cumhuriyetin ve demokrasinin en büyük teminatı olduğunu kaydetti.

Bugün dünyanın bir çok ülkesinin ekonomik ve siyasi açıdan bir buhran içindeyken, temeli 23 Nisan 1920'de atılan Türkiye Cumhuriyeti, ekonomik ve sosyal açıdan istikrarın sağlanması, huzur ve güven ortamının hakim olması yolunda çok büyük mesafeler kat ettiğini belirten Zeybek, şunları ifade etti:

Reklam
Reklam

"Devletimiz, dünyanın sayılı büyük ekonomileri arasındaki yerini almıştır. 23 Nisan, milletimizin ve Atatürk'ün çocuklarımıza verdiği önemin, inancının ve güveninin bir göstergesidir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, sadece dostluk köprülerinin temelleri değil, yaşanabilir bir dünyanın temelleri de güçlendirilmektedir. Meclisimiz bugün de sorumluluk duygusuyla, coşku ve kararlılıkla ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyabilmek için çalışmakta, muasır medeniyetler seviyesine ulaşma hedefi doğrultusunda milletimize hizmet sunmaktadır."

Muhabir: Canan Tükelay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: