23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Mesajında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın tüm dünya ülkelerinin katılımı ile gerçekleştirilen ilk ve tek milli çocuk bayramı olduğunu belirten Yarılgaç, şunları kaydetti:

"TBMM'nin açıldığı bu özel günü, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, Türk çocuklarına armağan ederek ulusumuzun geleceği olan çocuklarımıza verdiği güveni ve değeri de ebedileştirmiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm dünya ülkelerinin katılımı ile gerçekleştirilen ilk ve tek milli çocuk bayramıdır. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza dikkat çekilerek dünya barışı ve küresel kardeşlik hedeflenmiştir. Bu şekilde ulusumuza miras kalan aydın, ilkeli, bilgili, tarihine, ulusal değerlerine ve öz kültürüne sahip çıkan, yeniliklere ve gelişmelere açık, kişilik sahibi ve vatansever evlatlar yetiştirmek, hepimizce en önemli görev olarak addedilmiştir. Bugün Atatürk'ün "Yurtta sulh, cihanda sulh" sözleri ile özdeşleşen, insanlığın en büyük hayali, savaş, baskı ve şiddetten arındırılmış huzur dolu bir dünyada yaşama arzusu olmuştur. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, geleceğimizin teminatı olan tüm dünya çocuklarına sevgilerimi sunuyorum."

Reklam
Reklam

Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: