23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, Ulu Önder Atatürk'ün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı başta Türk çocukları olmak üzere

Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, Ulu Önder Atatürk'ün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı başta Türk çocukları olmak üzere dünyanın tüm çocuklarına armağan ettiğini söyledi.

Vali Erden, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 93. yıl dönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın büyük bir gurur ve kıvançla kutlandığını belirtti.

Ulu Önder Atatürk'ün, 23 Nisan'ı başta Türk çocukları olmak üzere dünyanın tüm çocuklarına armağan ettiğini kaydeden Erden, şunları ifade etti:

Reklam
Reklam

"Sevgili çocuklar, Ulu Önder Atatürk'ün, başta Türk çocukları olmak üzere dünyanın tüm çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda yaşadığınız sevinci ve mutluluğu bizler de yaşıyoruz. Sizler gurur duyulacak bir geçmişe sahip asil bir milletin evlatlarısınız. Bu büyük emanet sizin omuzlarınızda gelecek nesillere taşınacaktır."

Muhabir: Soner Kılınç / Halil Şahin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: