23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Şaban Ünlü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir...

Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Şaban Ünlü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Şaban Ünlü, yayımladığı mesajında, ''Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 23 Nisan 1920 günü açılması ile millet egemenliği resmen hayata geçirilmiş, bu önemli gün Atatürk tarafından millet egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan çocuklarımıza armağan edilmiştir. Ulu önder Atatürk’ün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı bu günü bayram olarak çocuklara armağan etmesi, çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir'' dedi.

Reklam
Reklam

Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Şaban Ünlü mesajında, ''Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Birinci Meclisimizin kahraman üyelerini ve milli mücadelede emeği geçmiş olan herkesi en derin saygı ve rahmetle anıyor, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 93. yılını ve bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten duygularımla kutluyorum'' ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: