23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

Orduspor Kulübü, Ulu Önder Atatürk'ün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı, geleceğin teminatı olan çocuklara bayram olarak hediye ederek

Orduspor Kulübü, Ulu Önder Atatürk'ün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı, geleceğin teminatı olan çocuklara bayram olarak hediye ederek ufkunun genişliğini gösterdiği belirtildi.

Mor-beyazlı ekip, "Gururla Kutluyoruz" başlığıyla yayımladığı mesajda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 93. yıldönümünde de gururla kutlandığı belirtildi.

Mesajda, şunlar kaydedildi:

"23 Nisan 1920 tarihi, Türk milletinin bağımsızlığı için birlik ve beraberlik içerisinde mücadele ettiği zaferin müjdesi ile Cumhuriyet'in ilanının gerçekleştiği, TBMM'nin açıldığı gündür. 23 Nisan imkansızlıklara rağmen bir milletin Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk gibi bir lidere sahip olması ile neleri başarabileceğinin göstergesidir. Ulu Önder Atatürk, bu büyük günü geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza bayram olarak hediye ederek ufkunun genişliğini göstermiştir. Bu büyük günde Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyoruz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Eyüp Elevülü

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz